NHL Eastside Hockey Manager 2007
+12
Sharks vk
Silwerwolf
West
Lemieux
Gavri
Augment
pap
Che
SymphonyX
C of Red
VIX
narrogh
16 posters
Strana 3 od 6
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NHL Eastside Hockey Manager 2007
Ne kontam...Dzomba ::Onda ja ne znam da koristim torrente ili nesto..
Meni kaze da ce biti gotovo za 3 dana...
Probaj sa papovim direktnim linkom.
narrogh- 3rd liner
Godine : 44
Pa to sam vec skinuo... Zato i pitam za njega...
Pokusacu, pa cu videti.. pap ce se javiti, po nekoj proceni, tek sutra rano ujutru...
Pokusacu, pa cu videti.. pap ce se javiti, po nekoj proceni, tek sutra rano ujutru...
Ako si instalirao igricu, onda pečuj i krekuj. Javi mi onda šta se događa.
narrogh- 3rd liner
Sve radi kako valja.Nadam se da me nece sjebat na polusezonu
edit: Jbt na rosteru mi je Bourdon :/ Sad moram da apdejtujem rostere i ostala sranja.
edit: Jbt na rosteru mi je Bourdon :/ Sad moram da apdejtujem rostere i ostala sranja.
Poslednji izmenio SymphonyX dana Pet Feb 10, 2012 6:27 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Ne brini se ništa, još ti samo ostaje da sebi središ grafiku i ostale sitnice.SymphonyX ::Sve radi kako valja.Nadam se da me nece sjebat na polusezonu
narrogh- 3rd liner
Rostere po hitno jer se cudno osjecam kad gledam ovaj tim.narrogh ::Ne brini se ništa, još ti samo ostaje da sebi središ grafiku i ostale sitnice.SymphonyX ::Sve radi kako valja.Nadam se da me nece sjebat na polusezonu
Ja sam sve to vec skinuo sa Bluelinea... Instalirao sam, takodje, i to... Radi.. I pise purchased...
Valjda me nece izbaciti...
Valjda me nece izbaciti...
Rosteri su malo glupo odradjeni,al' ipak momcima svaka cast.Moze i ovo da prodje.
Koji roster update si skinuo?
Koji roster update si skinuo?
Najnoviji, Manimal 4.0... Prvi, skroz gore... I registrovao sam se na tom sajtu, nznm zasto...
Skinuo sam i onaj CSD patch (pocinjes u 2011.)...
...
Inace, taktika i to je previse komplikovano za mene (tj., ne i komplikovano.. mozda je bolja rec zamorno).. Ali dobro, valjda cu se navici..
Skinuo sam i onaj CSD patch (pocinjes u 2011.)...
...
Inace, taktika i to je previse komplikovano za mene (tj., ne i komplikovano.. mozda je bolja rec zamorno).. Ali dobro, valjda cu se navici..
Mene onaj CSD malo zeza,ne mogu da ga pokrenem.Prijavljuje mi stalno neku gresku,dok mi onaj drugi radi odlicno.
edit: Rijesih i to
edit: Rijesih i to
Ovako je završio regularni dio prve sezone.
Šampioni po prvi put: LA Kingsi!
Arrt Ross Trophy: Ilya Kovalchuk 56g+54a=110p
Conn Smythe Trophy: Anže Kopitar 8g+14a=22p
Poslednji izmenio narrogh dana Sre Feb 15, 2012 5:00 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
narrogh- 3rd liner
Mene je smorilo nakon prve sezone.Uzeo sam SC i batalio.Game engine je suvise jednostavan.Vidjecu da uzmem neku slabiju ekipu jer sa Canucksima sve bilo jednostavno
Ne seri da si uzeo, igra je prilicno teska...
Kako si uspeo? Daj taktiku, nesto...
...
I sa kojim si rosterom igrao?
Kako si uspeo? Daj taktiku, nesto...
...
I sa kojim si rosterom igrao?
Igrao sam sa ovogodisnjim rosterom Canucksa.Pokupio sam Whitea sa waiversa i potpisao Zherdeva negdje tokom prve runde PO.Odlican za PP,a plata samo 600000.Luongo je zvijer na kub,dok je Cory prilicno slab.Startovao mi je oko 15-ak utakmica i to sam ga pred kraj stavljao kad je bilo ocigledno da necu stici Kingse.Sto se taktike tice,ja sam je bukvalno prilagodjavao od utakmice do utakmice.Mozes bukvalno sve da mijenjas,svaki aspekt igre,ali opet je to dosta tanko.Oreshkovic je napravljen kriminalno,igra kao zmaj
Poslao ja Gradina da trazi prospecte po Skandinaviji i nalazi lik nekog Ohlunda,16 godina,ocjene haos,a opis "Bigger,more talented version of Daniel Sedin"
To ti je neki regen, možda Forsberg ili Naslund.SymphonyX ::Poslao ja Gradina da trazi prospecte po Skandinaviji i nalazi lik nekog Ohlunda,16 godina,ocjene haos,a opis "Bigger,more talented version of Daniel Sedin"
narrogh- 3rd liner
Ja krenuo u CHL-u.. (obozavam LLM, sta ces)...
Uzeo tim Rockey Mountain Rage (kul ime.. ), likovi na pocetku nemaju NISTA od igraca i staffa (takve timove i najvise volim)...
Pokupio extra trenere, igrace.. Pa onako, pokupio sam ih 13 ukupno.. (svi su dobri za taj nivo, ali cap je 300 000, a ja sam ga napunio skroz preskroz )... Sada igram sa 2 i 1/2 odbrambenih linija, i 2 i 1/3 napadackih linija, od kojih sam ovom liku sto bleji sam u 3. liniji stavio "encourage fighting" i hitting i aggresivness sam mu stavio na very high... (lik inace ima agresivness 20 )
...
Rezultat: 25 PIM u proseku po tekmi (samo za tog lika msm)..
Inace sa ovakvim timom nemam poraz u prvih 7 utakmica..
Uzeo tim Rockey Mountain Rage (kul ime.. ), likovi na pocetku nemaju NISTA od igraca i staffa (takve timove i najvise volim)...
Pokupio extra trenere, igrace.. Pa onako, pokupio sam ih 13 ukupno.. (svi su dobri za taj nivo, ali cap je 300 000, a ja sam ga napunio skroz preskroz )... Sada igram sa 2 i 1/2 odbrambenih linija, i 2 i 1/3 napadackih linija, od kojih sam ovom liku sto bleji sam u 3. liniji stavio "encourage fighting" i hitting i aggresivness sam mu stavio na very high... (lik inace ima agresivness 20 )
...
Rezultat: 25 PIM u proseku po tekmi (samo za tog lika msm)..
Inace sa ovakvim timom nemam poraz u prvih 7 utakmica..
Zamalo plejof!
I ove godine u finalu i , i ove godine osvajaju SC.
Arrt Ross Trophy: Alexander Ovechkin 75g+69a=144p
Conn Smythe Trophy: Anže Kopitar 11g+14a=25p
narrogh- 3rd liner
Najjace da nije regen Tek 2015 ce na draft.Te godine cu sve dat da otkupim taj pik Ovechkin i Kovalchuk su obije sezone isli do 140
Šta kažete za ovaj "preseason trade"?
narrogh- 3rd liner
Nemam pojma, i mene je iznenadilo. Ovog Bodroa sam pokupio u prvoj rundi drafta, a ovaj drugi je golman iz šeste runde istog drafta. Ne znam što su se toliko zaletjeli na Sutera, ali su ga ,brate, preplatili!Dzomba ::Kako si uspeo da izvedes to?
narrogh- 3rd liner
Johnson je kod mene ubjedljivo najbolji D lige.Nerelane ocjene i igra ekvivalentna tome.
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Eastside Hockey Manager
» FHM 2014 (Franchise Hockey Manager)
» Powerplay manager
» GM-ovi | General Manager of the Year Award
» Eat Sleep Hockey Vol. 1
» FHM 2014 (Franchise Hockey Manager)
» Powerplay manager
» GM-ovi | General Manager of the Year Award
» Eat Sleep Hockey Vol. 1
Strana 3 od 6