Eat Sleep Hockey Vol. 1
5 posters
NHL Serbia :: NHL :: Iz mog ugla
Strana 1 od 1
Eat Sleep Hockey Vol. 1
Vol. 1
Garantovano ću nešto zabrljati, ali već nekoliko dana planiram da nešto napišem. Ma, počeću pa šta bude.Od čega da počnem? Pa, kao prvo da pozdravim sve nove, a i stare članove najboljeg foruma na ovim prostorima.
Akcija je već u toku, prošle su dvije sedmice i za to vrijeme se već mnogo toga izdešavalo. Formirale su se nove divizije, a neki timovi su promijenili i konferencije. Mislim da je moglo i bolje, prvenstveno da ne dođe do ovog disbalansa (istok 16 - zapad 14 timova). No, dobro. Smanjene su dimenzije golmanske opreme (izgleda da Lundkvistu još to nisu rekli ), golovi su postali "plići" i uvedeno je novo "hybrid icing" pravilo. Naravno da pokušavaju da povećaju broj golova i da smanje povrede, ali mislim da malo pretjeruju sa ovim drugim. U skladu sa tim se povela rasprava o povećanju kazni za staro dobro "šaketanje", a neki su spominjali čak i totalnu zabranu. Gluposti. Na kraju su uveli veoma glupo pravilo o neskidanju kaciga za vrijeme tuče.
Već sada možemo reći da je zapadna konferencija mnooogo bolje startovala, jedan pogled na tabelu sve govori. Imamo tri tima na zapadu koji imaju sve pobjede ( ), dok na istoku imamo nesrećni koji ima sve poraze. Na zapadu još imamo iznenađujuće dobri , ali i za sada razočaravajući i beznadežni . Čast istoka za sada brane konačno odlični i naravno . Pao je i prvi otkaz na istoku, je najurila Lavioleta ali se još ne nazire svjetlo na kraju tunela. Sezona je tek krenula, ali mislim da će konačno da dočekaju plejof, a da prođu bar koji krug dalje.
Sezona je sjajno počela za ovogodišnje rukije. Hertl, Monahan i Mekinon imaju više poena od npr. Kejna, Marloa, Parizija. Teenage mutant ninja Hertl je oduševio svojim partijama i sa 7 golova je prvi snajper lige (od toga 4 komada Rendžerima tj. het-četrik ), Monahan pokazuje da će biti igračina, a Mekinon je već najbolji poenter Avsa koji igra i PP i PK. Očekivano najviše poena imaju Krozbi i Ovečkin i od ove dvojice očekujem mrtvu trku do samog kraja.
su, po meni, najveće iznenađenje sezone. Većina stručnjaka je prognoziralo borbu Kolorada i Vinipega za samo dno novoformirane Central divizije i mislim da od toga neće biti ništa. Patrik Roa je pokazao da je otkrovenje na klupi, za razliku od Džoa Saka, i da izvlači maksimum iz ove mlade ekipe. Takođe moram da spomenem i ovdje najomiljeniji tim , izgleda da je konačno stiglo i njihovo vrijeme. Toliko za početak, još da ostavim prijedloge (sljedeći put će biti više kategorija).
Gol nedelje
1. Tomas Hertl
2. Henrik Zetterberg
3. Jason Pominville
Blam nedelje
1. Zach Bogosian
2. Jonathan Quick
3. Dan Hamhuis
1. Tomas Hertl
2. Henrik Zetterberg
3. Jason Pominville
Blam nedelje
1. Zach Bogosian
2. Jonathan Quick
3. Dan Hamhuis
Poslednji put izmenio narrogh dana Sre Okt 16, 2013 1:27 am, izmenio ukupno 3 puta
narrogh- 3rd liner
Godine : 44
Re: Eat Sleep Hockey Vol. 1
Svidja mi se.
Solidan materijal za portal.
Naravno, moze malo da se prosiri, to kazes i sam, ja cu samo jednu stvar da navedem, a to je da ako ces da radis nedeljno stvari(ili slicno), Mike Green ipak bio sinoc, u ponedeljak, te ne pripada prosloj nedelji, ja bi licno stavio Bogosiana i njegovu glupost protiv Anaheima.
Nije obavezno, nego kazem cisto ako se fokusiras na nedelju.
Naravno, moze malo da se prosiri, to kazes i sam, ja cu samo jednu stvar da navedem, a to je da ako ces da radis nedeljno stvari(ili slicno), Mike Green ipak bio sinoc, u ponedeljak, te ne pripada prosloj nedelji, ja bi licno stavio Bogosiana i njegovu glupost protiv Anaheima.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Pola ovih stvari nisam ynao..
Odlicno uradjeno, samo nastavi, ako moyes..
Odlicno uradjeno, samo nastavi, ako moyes..
U pravu si, editovano.Marvin ::Svidja mi se.
narrogh- 3rd liner
U stvari Luongo/Hamhuis su treći prijedlog, ne treće mjesto. A ti se slobodno izjasni.SymphonyX ::Zasto je Luongo 3. u blamu nedelje?
narrogh- 3rd liner
Luongo nema veze sa golom.To sto Hamhuis nema mozak ove sezone,a i sto se kod akcije namjestila dobra kolicina baksuza nije njegova krivica.
Editovao. Srećan?SymphonyX ::Luongo nema veze sa golom.To sto Hamhuis nema mozak ove sezone,a i sto se kod akcije namjestila dobra kolicina baksuza nije njegova krivica.
narrogh- 3rd liner
Eto, niko nije skontao foru sa Velikim Slovima.
narrogh- 3rd liner
Ma jok, skroz si suptilan.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Jeste,samo niko ne voli Kolorado salim se kada ocekujemo novi pregled?narrogh ::Eto, niko nije skontao foru sa Velikim Slovima.
DeeDee- AHL
Godine : 34
Biće još danas jer sam sutra zauzet.DeeDee ::Jeste,samo niko ne voli Kolorado salim se kada ocekujemo novi pregled?narrogh ::Eto, niko nije skontao foru sa Velikim Slovima.
narrogh- 3rd liner
Similar topics
» Eat Sleep Hockey Vol. 2
» Eat Sleep Hockey Vol. 3
» Hockey Songs
» World Cup of hockey :D
» Vojvodina Ice Hockey Club
» Eat Sleep Hockey Vol. 3
» Hockey Songs
» World Cup of hockey :D
» Vojvodina Ice Hockey Club