NHL Eastside Hockey Manager 2007
+12
Sharks vk
Silwerwolf
West
Lemieux
Gavri
Augment
pap
Che
SymphonyX
C of Red
VIX
narrogh
16 posters
Strana 5 od 6
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NHL Eastside Hockey Manager 2007
nisam ni gledao ,hvala u svakom slucaju
Lemieux- AHL
Godine : 30
Evo odlicnog tutorijala za taktiku.
http://www.ehmtheblueline.com/wiki/index.php?title=EHM_2007_Guide#Goalies
http://www.ehmtheblueline.com/wiki/index.php?title=EHM_2007_Guide#Goalies
Gavri- Junior
Ova igra je prilicno dobra, ali ja nemam vise vremena, ali ni entuzijazma, pravo da vam kazem, da igram ovo..
No, preporucio bih vam da krenete od onih najnizih liga. Ili kanadsku juniorsku, to je tek dozivljaj (a i najteze je od svih definitivno).
No, preporucio bih vam da krenete od onih najnizih liga. Ili kanadsku juniorsku, to je tek dozivljaj (a i najteze je od svih definitivno).
Pusti ti to preuzeo sam nasu reprezentaciju i odmah sam odustao Kakav krs od tima i statsa cak i kad uguram Lucica i Gajica.
Gavri- Junior
Gavri ::Jel postoji neki updejt sa sadsnjim rosterima?
West- AHL
http://www.ehmtheblueline.com/forums/viewtopic.php?f=77&t=10091
Gavri- Junior
uzeo Capse,prvo sam se jebao sat vremena dok nisam skontao kako se sta radi u igri,u medjuvremenu dosao do prve utakmice protiv Hurricanesa..Ovechkin 2 gola,1 asistencija,pobeda od 5:1..za pocetak,fino
Lemieux- AHL
pa jedino da skinem one retro rostere gde je on u pitsburgu
Lemieux- AHL
Ljudi jel igrate sa CSD patch-om ili ne??Igrao sam EHM jedno vrijeme i od jednom mi je pocelo izbacivati.Inace igrao sam rusku ligu sa Traktorom.Kao da se ukljucila ona zastita proizvodjaca, al nisam bio ni na pola sezone.Sta se moglo desiti?
Silwerwolf- Junior
Godine : 33
Ne mogu sad tacno da ti objasnjavam, ali imas sve na ovom njihovom forumu u prvom postu. Pa, istrazi malo...
Imaju proseban program za to, i moras da se drzis uputstava detaljno.
Sad, posto si igrao, nznm dal ovo vec znas sto pricam. Ali ja sam probao vise liga (vise od pola sezone), i nijednom mi nije izbacilo..
Imaju proseban program za to, i moras da se drzis uputstava detaljno.
Sad, posto si igrao, nznm dal ovo vec znas sto pricam. Ali ja sam probao vise liga (vise od pola sezone), i nijednom mi nije izbacilo..
Mislim da sam skuzio gdje sam grijesio, sad sam gledao i zapazih da se ne preporucuje igranje evropskih liga ako se za start sezone stavi datum pocetka NHL. Sad cemo da vidimo hvala u svakom slucaju.
Silwerwolf- Junior
Godine : 33
Da li je neko zainteresovan da igra EHM 2005 online?
narrogh- 3rd liner
Godine : 44
Ovo je solidna stvar, al ja nemam vremena sad da se yamaram sa svim tim...
Da mi je barem instaliran, nego nije..
Da mi je barem instaliran, nego nije..
Ja sam se uključio u ligu sa ekipom sa ehmtheblueline.com. Godina je 2018.-a a uzeo sam Atlanta Trasherse. Ima još mjesta za zainteresovane.
@Che
Samo trebaš instalirati demo verziju i možeš igrati online.
@Che
Samo trebaš instalirati demo verziju i možeš igrati online.
narrogh- 3rd liner
Jel izašo ovaj novi FHM?
pap- 2nd liner
Godine : 45
Franchise Hockey Manager PC & Mac - $39.99pap ::Jel izašo ovaj novi FHM?
narrogh- 3rd liner
Nešto sam razmišljao da započnem online NHL EHM 2007 ligu, pa me interesuje da li ovdje ima zainteresovanih?
narrogh- 3rd liner
Ja bi rado, al nemrem redovito odvojiti vrijeme
pap- 2nd liner
Ma, ne mora biti redovno. Možemo se dogovarati da najviše igramo vikendom ili kad god bi odgovaralo. Samo kada bi se skupilo nas nekoliko, vjerujem da bi bilo zanimljivije od fantasy hokeja.
narrogh- 3rd liner
Ma meni je problem upravo isplanirat nešto, ponajviše zbog glupavog radnog vremena bez svetka i petka
pap- 2nd liner
Nisam upućen,o čemu se konkretno radi u ovome,koja je razlika u odnosu na fantasy,gdje se igra,gdje se logira?narrogh ::Ma, ne mora biti redovno. Možemo se dogovarati da najviše igramo vikendom ili kad god bi odgovaralo. Samo kada bi se skupilo nas nekoliko, vjerujem da bi bilo zanimljivije od fantasy hokeja.
To je standardna igrica, hokej menadžer koji može da se igra i offline i online. Online znači da bi neko od nas trebao biti "server", a ostali bi se samo ulogovali.
narrogh- 3rd liner
Igra se Eastside hockey manager 2007Sharks vk ::Nisam upućen,o čemu se konkretno radi u ovome,koja je razlika u odnosu na fantasy,gdje se igra,gdje se logira?narrogh ::Ma, ne mora biti redovno. Možemo se dogovarati da najviše igramo vikendom ili kad god bi odgovaralo. Samo kada bi se skupilo nas nekoliko, vjerujem da bi bilo zanimljivije od fantasy hokeja.
EHM je legendarna igra, najbolji hokej menager ikad napravljen(mada se nedavno pojavio FHM od ekipe iz OOTPa koja je zaslužna za daleko najkompleksniji i najdetaljni manager ikad, OOTP Baseball-u usporedbi s njim Football manager je mala beba).
Download EHM 2007 je u principu besplatan, skidaš ga kao demo, no zapravo dobivaš kompletnu igru koju treba "otključat". E sad pošto je firma koja ga je radila kompletno prešla u SI koji je na kraju ugasio daljni razvoj igre, teško da legalno možeš "otključat" igru pa ti samo preostaje ilegalan način.
Inače EHM ima dosta jaku i aktivnu zajednicu koja se trudi updejtati rostere svake sezone tako da je igra aktualna i danas(mislim da još uvjek rade na ovogodišnjem updatu rostera pa je zadnji roster update koji možeš nać onaj od lanjskog TD).
pap- 2nd liner
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Eastside Hockey Manager
» FHM 2014 (Franchise Hockey Manager)
» Powerplay manager
» GM-ovi | General Manager of the Year Award
» Eat Sleep Hockey Vol. 1
» FHM 2014 (Franchise Hockey Manager)
» Powerplay manager
» GM-ovi | General Manager of the Year Award