Olimpijski turnir - Vancouver 2010
+8
kb8
Koleman994
Lemieux
SymphonyX
Liverpool FC
Pufta
Lazicy
Che
12 posters
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ko ce se okititi olimpijskim zlatom?
Re: Olimpijski turnir - Vancouver 2010
jbt, ja ovde ko neki komesar za sudjenje, u svakom postu ga imam..
al zaista, neki put imam osecaj kao da gledam sudije, a ne hokej.. a sta ces, kad su sudije (a narocito ove americke), totalno pobrkale/previdele/izostavile neke stvari..
i kad smo vec kod toga, kakav je to nacin da americke sudije sude kanadi, koja je u grupi sa amerikom.. zar to nije potencijalni sukob interesa..
mozga bez, i samo delegiranje i raspored sudija..
al zaista, neki put imam osecaj kao da gledam sudije, a ne hokej.. a sta ces, kad su sudije (a narocito ove americke), totalno pobrkale/previdele/izostavile neke stvari..
i kad smo vec kod toga, kakav je to nacin da americke sudije sude kanadi, koja je u grupi sa amerikom.. zar to nije potencijalni sukob interesa..
mozga bez, i samo delegiranje i raspored sudija..
Dzomba ::kako mocno deluju ovi cesi..
Cesi su cudo.Potcenjuju se vec neko vreme zbog mozda nesto slabijih rezultata (ne osvajanje zlata ili srebra su za njih nesto slabiji rezultati) ali sve mi se tu nesto cini,kako turnir odmice,da se ono "famozno" finale Kanada-Rusija nece ni desiti. Ako Cesi olade Ruse...
milanche- AHL
Godine : 42
sinoc/jutros su mi iz cista mira "zamaglili" hrt, hteo sam da poludim..
koji su
edit: a joj, kakav ce danas dan biti u vankuveru.. :klan:
rusija - ceska, usa - kanada, svedska finska..
koji su
edit: a joj, kakav ce danas dan biti u vankuveru.. :klan:
rusija - ceska, usa - kanada, svedska finska..
Gledao sinoc Slovakia - Latvia.Kako igraju Slovaci Strano raspolozeni sinoc,nisu ostavili ni trunku sanse Letoncima.U napadu veoma konkretno i kreativno,a u odbrani Chara&co bez problema rjesavali sve probleme.Hossa se ispromasivao sinoc,iako je uspio da potigne gol dok je ocigledno bilo da Gaborik nije skroz fit posle povrede.Ako nastave u ovom ritmu Slovaci su glavni kandidati za jednu od medalja.I nezaobilazna stvar- sudije.Opet su sudili neke gluposti,a velike i pregrube udarce su nekako uspjeli da previde.Neki Letonac ispred sudije udari Zednika stapom u stomak tik ispred sudija,a ovaj se pravi lud.Halaka,nakon sto je udaljio pak,neki lik zvekne krvnicki palicom po nogama.Sudije naravno nijeme.Ali bitno je da oni sude neka pederska drzanja.
Nisam ocekivao onakav otpor Svice Kanadi!
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
mislim da niko nije, ali su svajcarci zaista pokazali zasto su respektabilna reprezentacija i zasto imaju odlicnu ligu (tj. obrnuto ).. zasluzeno su uzeli taj bod..
jeste svi spremni za maraton veceras.. :klan: ajde, dajte, jel neko prenosi ovo u 21h?? znam da ovo ostalo sigurno prenose hrt i eurosport..
konacno neka korist od ovog naseg javnog servisa.. :klan:
na 2-ci ide UZIVO Rusija i Ceska.. ovo stoji u proghramu..
ЗОИ: Русија - Чешка, хокеј
jeste svi spremni za maraton veceras.. :klan: ajde, dajte, jel neko prenosi ovo u 21h?? znam da ovo ostalo sigurno prenose hrt i eurosport..
konacno neka korist od ovog naseg javnog servisa.. :klan:
na 2-ci ide UZIVO Rusija i Ceska.. ovo stoji u proghramu..
ЗОИ: Русија - Чешка, хокеј
u koliko sati?
sad sam gledao neki rikep od sinoc kako su slovaci ubili letoniju...
sad sam gledao neki rikep od sinoc kako su slovaci ubili letoniju...
Pufta- VIP
Godine : 57
gde gledas rikep????
pise u programu u 21:50.. obavezno gledaj, i reci ovim ostalim fegovima..
pise u programu u 21:50.. obavezno gledaj, i reci ovim ostalim fegovima..
na rts 2 je upravo bio pregled vaznijih takmicenja sa ZOI pa su pustili hajlajtse sa te tekme...
Pufta- VIP
Boze daj mi snage da izdrzim nocas! Imam grip,boli me glava i stomak i non stop mi se spava a treba ostati celu noc budan a meni mucnina najgora,osecam se kao da sam neciji izbljuvak ZASTO zasto bas sad!! :nono:
milanche- AHL
guarana pomaze kad si bolestan..
salu na stranu, jel mislis da gledas kanadu ili i skandinavce..
jebem im mater rekli su da je od dva prenos na rtsu a nema ga.
Pufta- VIP
I eto nas u playoffu... U cetvrtfinalu vec na pomolu tekma za koju su mnogi rekli da ce biti Finale... Kakva ludnica!
https://i.servimg.com/u/f67/14/57/97/07/schedu13.jpg
https://i.servimg.com/u/f67/14/57/97/07/schedu13.jpg
kb8- 3rd liner
Godine : 46
Dzomba ::guarana pomaze kad si bolestan..
Hteo sam da gledam Kanadu ali nisam mogao i reci cu ti jedno :snaga volje je precenjena stvar,snaga virusa je mnogo jaca
milanche- AHL
da li uopste da spominjem da je sudjenje na SAD - Kanada bilo kriminalno.. :klan:
onako malo kazni za onako grubu igru nisam jos video..
pa jbt, razumem ja da oni tolerisu igru telom, prevelike doze snage za nepotrebne udarce, ali kad nabijes lika na ogradu sa dve ruke i palicom, bez paka, pa jbt, to mora da se sudi..
o slesingima, povlecenjima i saplitanjima necu ni da govorim, to su drugi do sada barem sudili.. ovi sinoc nista..
ono sto je jos kriminalnije je delegiranje sudija.. ej, kanada - sad sude dvojca kanadjana i dvojca amera.. jebem mu mater (oprostite na izrazu), to moze na prijateljskim utakmicama, ali na olimpijskim igrama.. moronska odluka, koja verovatno ima neku pozadinu..
pa i pored svega toga, utakmica je bila odlicna.. ali bila bi jos zanimljivija i pravicnija da je sudjenje bilo kako treba..
onako malo kazni za onako grubu igru nisam jos video..
pa jbt, razumem ja da oni tolerisu igru telom, prevelike doze snage za nepotrebne udarce, ali kad nabijes lika na ogradu sa dve ruke i palicom, bez paka, pa jbt, to mora da se sudi..
o slesingima, povlecenjima i saplitanjima necu ni da govorim, to su drugi do sada barem sudili.. ovi sinoc nista..
ono sto je jos kriminalnije je delegiranje sudija.. ej, kanada - sad sude dvojca kanadjana i dvojca amera.. jebem mu mater (oprostite na izrazu), to moze na prijateljskim utakmicama, ali na olimpijskim igrama.. moronska odluka, koja verovatno ima neku pozadinu..
pa i pored svega toga, utakmica je bila odlicna.. ali bila bi jos zanimljivija i pravicnija da je sudjenje bilo kako treba..
Hoce prenositi neko zensko finale?
milanche- AHL
Pitkanen suspended for quarterfinals
Finland will be without one of its best defensemen when the quarterfinals get under way Wednesday.
Joni Pitkanen was suspended for one game after receiving a game misconduct penalty for hitting Sweden's Patric Hornqvist in the head late in the second period during Finland's 3-0 loss Sunday night. The Finns earned a bye into the quarterfinals by finishing with the fourth best record in the preliminary round.
"He's a key part on the power play and obviously on the breakouts he's such a good skater and mobile defenseman and sees the ice well," defenseman Sami Salo said. "Obviously it's a big loss but it opens up a spot for Janne Niskala."
Niskala has been acting as a seventh defenseman, but he will see more action when Finland faces the winner of the Czech Republic-Latvia game. The former Tampa Bay Lightning blueliner has been playing for Frolunda Gothenburg in the Swedish Elite League since 2008.
izvor: nhl.com
Finland will be without one of its best defensemen when the quarterfinals get under way Wednesday.
Joni Pitkanen was suspended for one game after receiving a game misconduct penalty for hitting Sweden's Patric Hornqvist in the head late in the second period during Finland's 3-0 loss Sunday night. The Finns earned a bye into the quarterfinals by finishing with the fourth best record in the preliminary round.
"He's a key part on the power play and obviously on the breakouts he's such a good skater and mobile defenseman and sees the ice well," defenseman Sami Salo said. "Obviously it's a big loss but it opens up a spot for Janne Niskala."
Niskala has been acting as a seventh defenseman, but he will see more action when Finland faces the winner of the Czech Republic-Latvia game. The former Tampa Bay Lightning blueliner has been playing for Frolunda Gothenburg in the Swedish Elite League since 2008.
SymphonyX ::Pitkanen suspended for quarterfinals
pravicna odluka,onaj start je bio za robiju,ono je bilo sve samo ne sportski
milanche- AHL
milanche ::Hoce prenositi neko zensko finale?
Pa vidimo sam da Eurosport daje nesto od zenskog hokeja... Mozda oni to ubodu...
kb8- 3rd liner
Na ovim ZOI navijam za Svedsku,tako da sam dao glas njima. Ne razumem se mnogo u ovaj sport i ne pratim ga bas puno,ali zavrsnica turnira se ne propusta...
West- AHL
Mozda smo dosad i imali prilike spavat i preskocit pokoju tekmu (izuzev nedjelje) al ovo danas je totalni must c...
Go Canada Go!
Go Canada Go!
kb8- 3rd liner
danas ce biti zestoko,a Kanada 8:2 tukla Deutchland!
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
Pa nadam se da su si u toj tekmi nastimali nisanske sprave i da ce veceras Nabokov imati razloga krpat mrezu svoju...
kb8- 3rd liner
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Olimpijski turnir - Sochi 2014
» IIHF Svetsko Prvenstvo 2010 (sve divizije)
» Ice Hockey - Vancouver 2010 Olympic games
» Prosle sezone.. - History will be made 2010
» IIHF Svetsko Prvenstvo 2010 (sve divizije)
» Ice Hockey - Vancouver 2010 Olympic games
» Prosle sezone.. - History will be made 2010
Strana 4 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu