Olimpijski turnir - Vancouver 2010
+8
kb8
Koleman994
Lemieux
SymphonyX
Liverpool FC
Pufta
Lazicy
Che
12 posters
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ko ce se okititi olimpijskim zlatom?
Re: Olimpijski turnir - Vancouver 2010
Go Canada Go!
Steta samo sto ce Finci dobit Amere pa im se necemo moc u Finalu osvetit za poraz u grupi...
Steta samo sto ce Finci dobit Amere pa im se necemo moc u Finalu osvetit za poraz u grupi...
kb8- 3rd liner
Godine : 46
Ajde sto su Slovaci izbacili Svede,jeste sok,ali mi je jos veci sok sto je Finska usla u 4! Svedjani ih razbise pre neki dan,ko bi rekao da ce oni prije kuci od Suomi...
Kanada bi sada trebalo da se proseta do zlata,realno.Razocaran sam.
Kanada bi sada trebalo da se proseta do zlata,realno.Razocaran sam.
milanche- AHL
Godine : 42
finci su popustili u toj protiv svedske, ali su sve ostale odigrali vise nego sigurno..
dajte hajlajtse, ali neke koji se ne ucitavaju pola sata..
dajte hajlajtse, ali neke koji se ne ucitavaju pola sata..
ijaooo sto bi voleo da finska cepne amere...
-------------------------------------------------
Aleksandar Ovečkin: Ja sigurno idem u Soči
Dvostruki MVP NHL lige kaže da je spreman da se odrekne trinaestogodišnjeg ugovora sa Vašington Kapitalsima koji mu garantuje zaradu od 124 miliona dolara da bi igrao na sledećim Igrama.
Komesar NHL Lige Geri Betmen rekao je da bi NHL mogla da odluči da igrači iz te lige ne igraju na olimpijskim turnirima.
"Nadam se da će Geri reći 'Slažem se, NHL igrači neka idu tamo," rekao je Ovečkin posle utakmice sa Kanađanima, "Znam šta ću da mu kažem i znam šta ću ja da odlučim."
Ovečkin se osvrnuo na utakmicu sa Kanadom.
"Imali smo dosta prilika, propustili smo ih previše," rekao je Ovečkin i odgovorio novinarima koje je zanimalo kako doživljava protivnike koje zna iz lige za vreme utakmica reprezentacija.
"Svakoga poštujem ali na ledu nemam prijatelje, nemam nikoga, imam samo saigrače," rekao je Rus, "Igram za svoju zemlju i svejedno mi je protiv koga igram."
Inače, u priču o nastupu NHL igrača na Olimpijskim igrama uključio se i predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Žak Rog.
"Ti igrači daju dodatni kvalitet hokejaškom turniru," rekao je Rog, "Sreo sam se sa gospodinom Betmenom i Reneom Faselom, predsednikom Međunarodne hokejaške federacije. Nisam mislio da će to biti završni razgovor, naravno, imamo dovoljno vremena do Sočija da se dogovorimo, ali je jasno da je želja MOK da se rešenje nađe i siguran sam da ima načina to uradimo."
Novinari su Roga pitali da li će izvršiti pritisak na Betmena i da li ima načina da se na njegov stav utiče.
"Ja nisam čovek koji ucenjuje i vrši pritisak, više volim da ubeđujem ljude u ono u šta verujem," rekao je Rog, "Igrači žele da učestvuju, neću samo da ponavljam ono što je rekao Ovečkin, 'Šta god da se odluči, ja ću biti tamo' a on ima uticaj. Slično misli i Sidni Krosbi, to je jasna želja igrača da učestvuju na Igrama u Sočiju."
"Drugo, to je najbolja promocija hokeja i NHL lige. Nemojte da zaboravite, a Geri to zna, gledanost olimpijskog turnira je veća nego finala Stenli kupa. O tome moramo da razmišljamo, to je promocija hokeja čak i u Severnoj Americi. To ne smemo da zaboravimo," kaže Rog.
-------------------------------------------------
Aleksandar Ovečkin: Ja sigurno idem u Soči
Dvostruki MVP NHL lige kaže da je spreman da se odrekne trinaestogodišnjeg ugovora sa Vašington Kapitalsima koji mu garantuje zaradu od 124 miliona dolara da bi igrao na sledećim Igrama.
Komesar NHL Lige Geri Betmen rekao je da bi NHL mogla da odluči da igrači iz te lige ne igraju na olimpijskim turnirima.
"Nadam se da će Geri reći 'Slažem se, NHL igrači neka idu tamo," rekao je Ovečkin posle utakmice sa Kanađanima, "Znam šta ću da mu kažem i znam šta ću ja da odlučim."
Ovečkin se osvrnuo na utakmicu sa Kanadom.
"Imali smo dosta prilika, propustili smo ih previše," rekao je Ovečkin i odgovorio novinarima koje je zanimalo kako doživljava protivnike koje zna iz lige za vreme utakmica reprezentacija.
"Svakoga poštujem ali na ledu nemam prijatelje, nemam nikoga, imam samo saigrače," rekao je Rus, "Igram za svoju zemlju i svejedno mi je protiv koga igram."
Inače, u priču o nastupu NHL igrača na Olimpijskim igrama uključio se i predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Žak Rog.
"Ti igrači daju dodatni kvalitet hokejaškom turniru," rekao je Rog, "Sreo sam se sa gospodinom Betmenom i Reneom Faselom, predsednikom Međunarodne hokejaške federacije. Nisam mislio da će to biti završni razgovor, naravno, imamo dovoljno vremena do Sočija da se dogovorimo, ali je jasno da je želja MOK da se rešenje nađe i siguran sam da ima načina to uradimo."
Novinari su Roga pitali da li će izvršiti pritisak na Betmena i da li ima načina da se na njegov stav utiče.
"Ja nisam čovek koji ucenjuje i vrši pritisak, više volim da ubeđujem ljude u ono u šta verujem," rekao je Rog, "Igrači žele da učestvuju, neću samo da ponavljam ono što je rekao Ovečkin, 'Šta god da se odluči, ja ću biti tamo' a on ima uticaj. Slično misli i Sidni Krosbi, to je jasna želja igrača da učestvuju na Igrama u Sočiju."
"Drugo, to je najbolja promocija hokeja i NHL lige. Nemojte da zaboravite, a Geri to zna, gledanost olimpijskog turnira je veća nego finala Stenli kupa. O tome moramo da razmišljamo, to je promocija hokeja čak i u Severnoj Americi. To ne smemo da zaboravimo," kaže Rog.
Pufta- VIP
Godine : 57
Ma ovo je cisto ko dan... Mogu svi ovi guzonje u odijelima pricat sta oce al ce na kraju biti kako kazu NHL zvijezde... Ako su oni za OI, ide se garantirano...
Naravski da smo za Finale Suomi - Canada
Naravski da smo za Finale Suomi - Canada
kb8- 3rd liner
Ma jes da Halak brani za Slovake, al Canada je Canada
kb8- 3rd liner
mozda bi bilo pametnije da se svetsko prvenstvo igra na 2 godine, a ne svake.. i da se ta prvenstva ne igraju parnim, vec neparnim godinama, tj. da se ne poklapaju sa OI..
Dzomba ::mozda bi bilo pametnije da se svetsko prvenstvo igra na 2 godine, a ne svake.. i da se ta prvenstva ne igraju parnim, vec neparnim godinama, tj. da se ne poklapaju sa OI..
Ili da se odlozi pocetak,makar za 2 nedelje pa bi se igraci ciji su timovi ispali iz PO (a to bi bili onda svi osim finalista) mogli prikljuciti reprezentacijama na SP (koji to zele)
milanche- AHL
Sto su smotani ovi Slovaci.Bas vole na brzinu da primaju golove
Ma nema ,tu je sve odavno jasno kao dan,bice to odlicno finale,ima da prsti led na sve strane.Licno ipak sumnjam da neko moze dobije Kanadu 2 puta za redom na istom turniru na njihovom ledu! Ej bre!
milanche- AHL
e to..
al ako ovde ne bude 0-5 golova, pa nznm..
inace, dosta se prica o kanadjankama i njihovom ispijanju piva i sampanjca posle pobede u finalu.. kao, nije primereno..
inace, dosta se prica o kanadjankama i njihovom ispijanju piva i sampanjca posle pobede u finalu.. kao, nije primereno..
Dzomba ::e to..
Ne smem,juce sam igrao fince 0-5 pa sam pao vec posle 12 min
milanche- AHL
ja mislim da amerika nema sta da trazi finalu.
Pufta- VIP
ja ne mislim..
fegovi igraju vise nego pametno, trebala bi da bude izuzetno tesna utakmica po svim parametrima.. doduse, kanadski napad u zadnjih par je :klan: ..
fegovi igraju vise nego pametno, trebala bi da bude izuzetno tesna utakmica po svim parametrima.. doduse, kanadski napad u zadnjih par je :klan: ..
aj sto je napada bolestan, nego i lu brani ko zmaj.
a svi smo svedoci da je jako tesko pobediti dva puta istu ekipu na jednom turniru, bilo o kom sportu da se radi.
a svi smo svedoci da je jako tesko pobediti dva puta istu ekipu na jednom turniru, bilo o kom sportu da se radi.
Pufta- VIP
i miler isto brani ko zmaj..
nemoj da mi sada malerises, idem da odigram 0-5 golova.. al prvo da vidimo kvote..
nemoj da mi sada malerises, idem da odigram 0-5 golova.. al prvo da vidimo kvote..
ja ni za koga.. bas mi je apsolutno svejedno..
zato se i nadam da ce biti gusta i zanimljiva utakmica..
zato se i nadam da ce biti gusta i zanimljiva utakmica..
2:0 , gledajte samo minutažu, igrača zanemarite :weee:
ιвяσ- AHL
2:1 Sjajna asistncija kane-a!
Odlicna utakmica!
Odlicna utakmica!
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
PARISEEE !!! :weee: :weee:
Lemieux- AHL
Godine : 30
Kako mozete da za govnljivu Ameriku navijate?
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Olimpijski turnir - Sochi 2014
» IIHF Svetsko Prvenstvo 2010 (sve divizije)
» Ice Hockey - Vancouver 2010 Olympic games
» Prosle sezone.. - History will be made 2010
» IIHF Svetsko Prvenstvo 2010 (sve divizije)
» Ice Hockey - Vancouver 2010 Olympic games
» Prosle sezone.. - History will be made 2010
Strana 6 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu