NHL Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpijski turnir - Vancouver 2010

+8
kb8
Koleman994
Lemieux
SymphonyX
Liverpool FC
Pufta
Lazicy
Che
12 posters

Strana 6 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole

Ko ce se okititi olimpijskim zlatom?

Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_lcap118%Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_rcap1 18% 
[ 2 ]
Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_lcap136%Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_rcap1 36% 
[ 4 ]
Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_lcap10%Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_rcap1 0% 
[ 0 ]
Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_lcap145%Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_rcap1 45% 
[ 5 ]
Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_lcap10%Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Vote_rcap1 0% 
[ 0 ]

Ukupno Glasova : 11

Zatvoreno sondiranje

Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Empty Re: Olimpijski turnir - Vancouver 2010

Počalji od kb8 Čet Feb 25, 2010 8:59 am

Go Canada Go!

Steta samo sto ce Finci dobit Amere pa im se necemo moc u Finalu osvetit za poraz u grupi...
kb8
kb8
3rd liner
3rd liner

Godine : 46
Canadiens

Nazad na vrh Ići dole

Olimpijski turnir - Vancouver 2010 - Page 6 Empty Re: Olimpijski turnir - Vancouver 2010

Počalji od milanche Čet Feb 25, 2010 10:30 am

Ajde sto su Slovaci izbacili Svede,jeste sok,ali mi je jos veci sok sto je Finska usla u 4! Svedjani ih razbise pre neki dan,ko bi rekao da ce oni prije kuci od Suomi...
Kanada bi sada trebalo da se proseta do zlata,realno.Razocaran sam.
milanche
milanche
AHL
AHL

Godine : 42
Red Wings

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Čet Feb 25, 2010 4:05 pm

finci su popustili u toj protiv svedske, ali su sve ostale odigrali vise nego sigurno..
dajte hajlajtse, ali neke koji se ne ucitavaju pola sata.. Pijem kafu i chiluje
Che
Che
Moderator
Moderator

Godine : 34
Maple Leafs

http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pufta Pet Feb 26, 2010 1:22 pm

ijaooo sto bi voleo da finska cepne amere...

-------------------------------------------------

Aleksandar Ovečkin: Ja sigurno idem u Soči

Dvostruki MVP NHL lige kaže da je spreman da se odrekne trinaestogodišnjeg ugovora sa Vašington Kapitalsima koji mu garantuje zaradu od 124 miliona dolara da bi igrao na sledećim Igrama.

Komesar NHL Lige Geri Betmen rekao je da bi NHL mogla da odluči da igrači iz te lige ne igraju na olimpijskim turnirima.

"Nadam se da će Geri reći 'Slažem se, NHL igrači neka idu tamo," rekao je Ovečkin posle utakmice sa Kanađanima, "Znam šta ću da mu kažem i znam šta ću ja da odlučim."

Ovečkin se osvrnuo na utakmicu sa Kanadom.

"Imali smo dosta prilika, propustili smo ih previše," rekao je Ovečkin i odgovorio novinarima koje je zanimalo kako doživljava protivnike koje zna iz lige za vreme utakmica reprezentacija.

"Svakoga poštujem ali na ledu nemam prijatelje, nemam nikoga, imam samo saigrače," rekao je Rus, "Igram za svoju zemlju i svejedno mi je protiv koga igram."

Inače, u priču o nastupu NHL igrača na Olimpijskim igrama uključio se i predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Žak Rog.

"Ti igrači daju dodatni kvalitet hokejaškom turniru," rekao je Rog, "Sreo sam se sa gospodinom Betmenom i Reneom Faselom, predsednikom Međunarodne hokejaške federacije. Nisam mislio da će to biti završni razgovor, naravno, imamo dovoljno vremena do Sočija da se dogovorimo, ali je jasno da je želja MOK da se rešenje nađe i siguran sam da ima načina to uradimo."

Novinari su Roga pitali da li će izvršiti pritisak na Betmena i da li ima načina da se na njegov stav utiče.

"Ja nisam čovek koji ucenjuje i vrši pritisak, više volim da ubeđujem ljude u ono u šta verujem," rekao je Rog, "Igrači žele da učestvuju, neću samo da ponavljam ono što je rekao Ovečkin, 'Šta god da se odluči, ja ću biti tamo' a on ima uticaj. Slično misli i Sidni Krosbi, to je jasna želja igrača da učestvuju na Igrama u Sočiju."

"Drugo, to je najbolja promocija hokeja i NHL lige. Nemojte da zaboravite, a Geri to zna, gledanost olimpijskog turnira je veća nego finala Stenli kupa. O tome moramo da razmišljamo, to je promocija hokeja čak i u Severnoj Americi. To ne smemo da zaboravimo," kaže Rog.
Pufta
Pufta
VIP
VIP

Godine : 57
Devils

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kb8 Pet Feb 26, 2010 2:21 pm

Ma ovo je cisto ko dan... Mogu svi ovi guzonje u odijelima pricat sta oce al ce na kraju biti kako kazu NHL zvijezde... Ako su oni za OI, ide se garantirano...

Naravski da smo za Finale Suomi - Canada Very Happy
kb8
kb8
3rd liner
3rd liner

Canadiens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SymphonyX Pet Feb 26, 2010 2:37 pm

Idealno finale je Slovacka - Finska Smile
tesko,ali ostvarljivo Bravo
SymphonyX
SymphonyX
1st liner
1st liner

Canucks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kb8 Pet Feb 26, 2010 2:53 pm

Ma jes da Halak brani za Slovake, al Canada je Canada Very Happy
kb8
kb8
3rd liner
3rd liner

Canadiens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Pet Feb 26, 2010 4:53 pm

mozda bi bilo pametnije da se svetsko prvenstvo igra na 2 godine, a ne svake.. i da se ta prvenstva ne igraju parnim, vec neparnim godinama, tj. da se ne poklapaju sa OI.. Pijem kafu i chiluje
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od milanche Pet Feb 26, 2010 7:36 pm

Dzomba ::mozda bi bilo pametnije da se svetsko prvenstvo igra na 2 godine, a ne svake.. i da se ta prvenstva ne igraju parnim, vec neparnim godinama, tj. da se ne poklapaju sa OI.. Pijem kafu i chiluje

Ili da se odlozi pocetak,makar za 2 nedelje pa bi se igraci ciji su timovi ispali iz PO (a to bi bili onda svi osim finalista) mogli prikljuciti reprezentacijama na SP (koji to zele)
milanche
milanche
AHL
AHL

Red Wings

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SymphonyX Sub Feb 27, 2010 4:20 am

Sto su smotani ovi Slovaci.Bas vole na brzinu da primaju golove
SymphonyX
SymphonyX
1st liner
1st liner

Canucks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od milanche Sub Feb 27, 2010 11:05 am

Ma nema ,tu je sve odavno jasno kao dan,bice to odlicno finale,ima da prsti led na sve strane.Licno ipak sumnjam da neko moze dobije Kanadu 2 puta za redom na istom turniru na njihovom ledu! Ej bre!
milanche
milanche
AHL
AHL

Red Wings

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Sub Feb 27, 2010 1:58 pm

e to..
al ako ovde ne bude 0-5 golova, pa nznm.. Rolling Eyes Pijem kafu i chiluje
inace, dosta se prica o kanadjankama i njihovom ispijanju piva i sampanjca posle pobede u finalu.. Cepam se od smeha kao, nije primereno.. Pijem kafu i chiluje
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od milanche Sub Feb 27, 2010 2:23 pm

Dzomba ::e to..
al ako ovde ne bude 0-5 golova, pa nznm.. Rolling Eyes Pijem kafu i chiluje
inace, dosta se prica o kanadjankama i njihovom ispijanju piva i sampanjca posle pobede u finalu.. Cepam se od smeha kao, nije primereno.. Pijem kafu i chiluje

Ne smem,juce sam igrao fince 0-5 pa sam pao vec posle 12 min Cepam se od smeha
milanche
milanche
AHL
AHL

Red Wings

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Sub Feb 27, 2010 2:28 pm

aja ITX.. Fejspalm joj ono 6:0 Cepam se od smeha
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pufta Sub Feb 27, 2010 5:59 pm

ja mislim da amerika nema sta da trazi finalu.
Pufta
Pufta
VIP
VIP

Devils

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Sub Feb 27, 2010 11:11 pm

ja ne mislim..
fegovi igraju vise nego pametno, trebala bi da bude izuzetno tesna utakmica po svim parametrima.. doduse, kanadski napad u zadnjih par je :klan: ..
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pufta Ned Feb 28, 2010 4:14 am

aj sto je napada bolestan, nego i lu brani ko zmaj.
a svi smo svedoci da je jako tesko pobediti dva puta istu ekipu na jednom turniru, bilo o kom sportu da se radi.
Pufta
Pufta
VIP
VIP

Devils

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Ned Feb 28, 2010 11:52 am

i miler isto brani ko zmaj..
nemoj da mi sada malerises, idem da odigram 0-5 golova.. Pijem kafu i chiluje al prvo da vidimo kvote..
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SlobaGrobar Ned Feb 28, 2010 11:53 am

Za koga navijate u finalu?
SlobaGrobar
SlobaGrobar
AHL
AHL

Oilers

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Ned Feb 28, 2010 12:03 pm

ja ni za koga.. bas mi je apsolutno svejedno.. Pijem kafu i chiluje
zato se i nadam da ce biti gusta i zanimljiva utakmica..
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ιвяσ Ned Feb 28, 2010 9:40 pm

Kanada vodiiiiiiiiii :weee:
ιвяσ
AHL
AHL

Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ιвяσ Ned Feb 28, 2010 10:17 pm

2:0 Oladi se decko , gledajte samo minutažu, igrača zanemarite :weee:
ιвяσ
AHL
AHL

Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liverpool FC Ned Feb 28, 2010 11:01 pm

2:1 Sjajna asistncija kane-a!
Odlicna utakmica!
Liverpool FC
Liverpool FC
Moderator
Moderator

Godine : 33
Ducks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lemieux Ned Feb 28, 2010 11:31 pm

PARISEEE !!! :weee: :weee: Laughing Laughing
Lemieux
Lemieux
AHL
AHL

Godine : 30
Capitals

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liverpool FC Ned Feb 28, 2010 11:33 pm

Kako mozete da za govnljivu Ameriku navijate?
Liverpool FC
Liverpool FC
Moderator
Moderator

Godine : 33
Ducks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu