NHL Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako uplatiti forumotion kredit?

+10
backy
Iceman
Sharks vk
Marvin
OHK Beograd
rhadamanth
Liverpool FC
narrogh
Che
Lazicy
14 posters

Strana 2 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole

Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 Empty Re: Kako uplatiti forumotion kredit?

Počalji od rhadamanth Čet Apr 04, 2013 4:10 pm

ajmo, narode, uskoro ce vreme za obnavljanje.

pre neki dan poslah jednu porukicu, ali pojma nemam koliko imamo na racunu. ne bi bilo lose da marvin, koji sada ima pristup toj opciji, javi koje je stanje.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 Empty Re: Kako uplatiti forumotion kredit?

Počalji od Marvin Čet Apr 04, 2013 4:56 pm

Evo sad cu da proverim to sve.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Godine : 32
Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Čet Apr 04, 2013 5:09 pm

Ok, proverio sam. Imamo jos 8 dana do isteka domena.
Za produzetak domena nam je potrebno 1600 kredita.
Trenutno imamo 100 kredita.
Pročešljajte malo ovaj topic, pa ukoliko neko ima želju da donira, neka se javi. Ja ću lično da doplatim sumu koja nam nedostaje.
Niste u obavezi, ali lepo od vas ukoliko želite da pomognete.
Pošto ja prvi put ovo radim, konsultovaću se sa Džombom, ali računam da negde do ponedeljka utorka ovo odradim, ne znam koliko se brzo sve to rešava.

Načine za uplaćivanje forumotion kredita možete naći u sledećem postu:
Lazicy ::Postoje 2 nacina:

1. Allopass

1) Kliknite na link "kontribucija", mozete ga naci na samaom dnu glavne strane foruma (izmedju ostalog)
2) Kliknite na baner Allopass
3) Pojavice vam se ovako nesto:

Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 Allopass
4) Sada, promenite gore zemlju, niste u Francuskoj.. Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 260887 Iz padajuceg menija izaberite zemlju MOBILNOG OPERATERA CIJE USLUGE KORISTITE.. Cene su nesto drugacije od zemlje do zemlje. Navescemo par najrelevantnijih:
- Srbija: 88,5 RSD/SMS
- Crna Gora: 1,94 EUR/MIN (Crnogorci su, jelte, specificni)
- BiH: 2,34 BAM/SMS
- Hrvatska: 6,10 HRK/SMS
- Makedonija: 106,20 MKD/SMS
- SAD: 2,99 USD/CODE
- Kanada: 3 $/SMS
5) Kada ste izabrali zemlju, pratite uputstva koja ce vam se pojaviti; u vecini slucajeva, pisace da treba da posaljete SMS-om odredjenu rec na odredjeni broj
6) Skoro momentalno cete dobiti povratni SMS koji sadrzi access code
7) Ukucajte taj kod ispod, kliknite OK, i to bi bilo to... Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 690961 Ovime ste donirali 100 kredita za godisnje obnavljanje domena foruma, koji ukupno kosta 1600 kredita.

2. PayPall

Paypall necu preciznije objasnjavati, jer verujem da korisnici znaju kako to ide mnogo bolje od mene, koji, jelte, nemam paypall racun, jer sam iz Srbije.
Uglavnom, uputstva su kratka i jasna, na srpskom, tako da nema problema ovde.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Svaka donacija je krajnje dobrodosla. Lazicy i Dzomba, administratori foruma, uplatice skoro 3/4 potrebnog kredita, za 1/4 tek molimo.
No, ono sto je vazno je da ove donacije rado prihvatamo TOKOM CELE GODINE, i one ce biti upotrebljene ISKLJUCIVO ZA OBNAVLJANJE DOMENA, te POBOLJSANJE KVALITETA, FUNKCIJA I RADA FORUMA. Na drugi nacin se ne mogu ni upotrebiti, jer se krediti ne mogu pretvarati nazad u zivi novac.
Krediti nemaju rok vazenja, tako da se (eventualni) visak od ove godine moze upotrebiti, recimo, za obnavljanje foruma sledece godine i sl.

Post napisao Dzomba

Hvala unapred.

EDIT:
Džomba, kako da stavim kao globalno obaveštenje?
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Čet Apr 04, 2013 6:33 pm

to je to!

znaci, mojih 100 su prvi Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 3305277196

ajd, pa jos koji dan da vidimo kako napreduje prikupljanje, pa ako zafali i ja cu dodati jos.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od narrogh Čet Apr 04, 2013 9:55 pm

Evo i od mene stotka. Wink
narrogh
narrogh
3rd liner
3rd liner

Godine : 44
Avalanche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sharks vk Čet Apr 04, 2013 11:41 pm

Znači 1 SMS je 100 kredita ako sam dobro shvatio,u mom slučaju 6,10 kn.Jel tako?
Sharks vk
Sharks vk
2nd liner
2nd liner

Godine : 51
Sharks

http://Pozdravljam vas sve skupa.Godinama pratim ovaj forum i re

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Čet Apr 04, 2013 11:43 pm

tako je OK

jedino ako su mozda menjali cenu sms-a, ali 1 sms je 100 kredita.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pet Apr 05, 2013 12:05 am

ubih se trazeci kako da se tema oznaci kao global announcement, ali nema, samo obican announcement Pojma nemam
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Pet Apr 05, 2013 12:06 am

Ljudi, ja sam sad probao da uplatim, na postpaid-u sam mts o64, izabrao sam zemlju, i dobio uputstvo da rijec "CODE" posaljem na 1553, sto sam i uradio i dobio sam odgovor sms da mi taj servis nije omogucen!Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 266681 Jesam li negdje pogrijesio?
Iceman
Iceman
3rd liner
3rd liner

Godine : 36
Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pet Apr 05, 2013 12:09 am

@Iceman

ne znam sta je u pitanju. meni je sa telenorom proslo ok

@glavolomka sa global announcementom - izgleda da to moze samo kad se kreira post/tema, jednostavno nema nigde opcije za menjanje osobina teme. pfff.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Pet Apr 05, 2013 12:14 am

starbuck ::@Iceman

ne znam sta je u pitanju. meni je sa telenorom proslo ok
Probacu opet! Znaci na pravom sam putu je li, tu rijec saljem na dati broj i oni bi trebali da mi posalju sifru koju unesem u opciji (2) i onda potvrdim i to je to?
Iceman
Iceman
3rd liner
3rd liner

Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pet Apr 05, 2013 12:18 am

upravo tako.

da li si siguran da si ispravno uneo rec, dakle "CODE" tj. CODE, bukvalno, cetiri slova, velika. i nista vise, saljes na 1553.

ali ipak prvo proveri stanje racuna, da ne bude slucajno neki delay, pa da ti posle naplati visestruke navodno neuspesne pokusaje.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Pet Apr 05, 2013 12:34 am

starbuck ::upravo tako.

da li si siguran da si ispravno uneo rec, dakle "CODE" tj. CODE, bukvalno, cetiri slova, velika. i nista vise, saljes na 1553.

ali ipak prvo proveri stanje racuna, da ne bude slucajno neki delay, pa da ti posle naplati visestruke navodno neuspesne pokusaje.
Sve sam tako uradio, kao i prvi put, poslao "CODE" na 1553 i dobio poruku doslovno: "Postovani korisnice, ovaj servis Vam nije dozvoljen"! S racunom mi je sve ok, redovno placam, danas sam bas slao poruke za donaciju u ovoj aktuelnoj humanitarnoj akciji za malu Tijanu Ognjanovic, sve bilo ok, dobio potvrdnu poruku od operatera! Ne znam zasto mi ovaj servis nije dozvoljen!Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 439696 Nervira me sad ovo opasno!Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 266681 Vidim da je poruka za nas 90 dinara, ma uplatio bih i 200 kredita, ali kako?!!Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 647483
Iceman
Iceman
3rd liner
3rd liner

Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Pet Apr 05, 2013 12:36 am

Nema potrebe da se sekiras, ako nece nece. Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 2 690961
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pet Apr 05, 2013 12:42 am

moguce da je nesto do mts-a. desava se da stranjci sa nekim nasim operaterima imaju ugovor, a sa nekima ne. 100% je nesto do njih.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Pet Apr 05, 2013 1:28 am

starbuck ::moguce da je nesto do mts-a. desava se da stranjci sa nekim nasim operaterima imaju ugovor, a sa nekima ne. 100% je nesto do njih.
Moguce, posto mi je sa karticom sve ok. Otici cu sutra do poslovnice mts-a da pitam, bas me zanima sta je u pitanju!
Iceman
Iceman
3rd liner
3rd liner

Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pet Apr 05, 2013 3:55 pm

^ e bas javi sta je bilo. zivo me interesuje.

@dzomba - kako se stavlja to globalno obavestenje?
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Pon Apr 08, 2013 6:29 pm

Imamo 300 za sad. Dajte neki dinar ako hocete do sutra pa cu ja da uplatim ostatak.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Pon Apr 08, 2013 6:33 pm

Uplaticu ja kad dopunim. nesto... Danas-sutra bude..
Che
Che
Moderator
Moderator

Godine : 34
Maple Leafs

http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pon Apr 08, 2013 11:31 pm

evo, ja sam dodala jos malo.

@che, global announcement?!
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Pon Apr 08, 2013 11:41 pm

vec jeste... editujes 1. post inace, tako se stavlja..
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pon Apr 08, 2013 11:44 pm

znam da vec jeste, nego ne kontam kako si stavio, kad ima samo opcije za announcement, sticky itd.
ali ako se jedan post modifikuje, to je druga prica. da, to je i logicno, global announcement je poruka, a ne cela tema.
glupog li foruma...
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Uto Apr 09, 2013 12:06 am

Ne vredjaj forum.
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Uto Apr 09, 2013 12:10 am

nisam mislila na forum kao nas forum, nego na programska resenja ovog tipa foruma. kad god smo nesto hteli ili zamislili, nije moglo, jer to jos nije ili nece uopste ni biti uvedeno.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Uto Apr 09, 2013 12:16 am

A sta to ne moze?
Che
Che
Moderator
Moderator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu