Kako sam zavoleo franšizu
+2
Breznjev
RedBaron
6 posters
Strana 1 od 1
Kako sam zavoleo franšizu
Kao sto negde rekoh prvo sam pratio reprezentativni hokej na OI i prvenstvima i navijao naravno za Amere , ( i to negde rekoh )
Sto se NHL tice kada se pojavio na ovim prostorima 90-91 god, putem satelitskog kanala paznju su mi privukli Pingvini isto kao najveci deo naroda u oovj zemlji nekako su oni uvek na prvu loptu prihvatljivi to sam kod nas primetio ...Ne znam nekako deluju kao sarena laža za decu da se odmah uhvate za njih , valjda iz zato i ne gotivim više
Ali to je kratko trajalo dok nisam spoznaoo da je moj klub zapravo Red Wings kako zbog grada( teska prica , mucenje ) a i voleo sam Pistonse u NBA...I naravno zbog boje dresova i sta znam neki igraci koji su tada igrali u Wingsima su mi legli i jednostavno ljubav se rodiila koja traje i traje
P.S. Od ostalih simpatisem Rendžerse zbog mojih ljubimaca Richter ( omiljeni golman ikad ) i Brian Leetch
Ajd sad i ostali malo da osvezimo secanja
Sto se NHL tice kada se pojavio na ovim prostorima 90-91 god, putem satelitskog kanala paznju su mi privukli Pingvini isto kao najveci deo naroda u oovj zemlji nekako su oni uvek na prvu loptu prihvatljivi to sam kod nas primetio ...Ne znam nekako deluju kao sarena laža za decu da se odmah uhvate za njih , valjda iz zato i ne gotivim više
Ali to je kratko trajalo dok nisam spoznaoo da je moj klub zapravo Red Wings kako zbog grada( teska prica , mucenje ) a i voleo sam Pistonse u NBA...I naravno zbog boje dresova i sta znam neki igraci koji su tada igrali u Wingsima su mi legli i jednostavno ljubav se rodiila koja traje i traje
P.S. Od ostalih simpatisem Rendžerse zbog mojih ljubimaca Richter ( omiljeni golman ikad ) i Brian Leetch
Ajd sad i ostali malo da osvezimo secanja
RedBaron- AHL
Re: Kako sam zavoleo franšizu
Kod mene isto kao i kod tebe,počeo sam prvo od olimpijade u Sarajevu da pratim reprezentacije,to su nam prenosili jedino,olimpijadu i svetska prvenstva i za razliku od tebe ja sam se ložio na CCCP i kako su rusi počeli da odlaze u nhl naročito u Detrot tako sam ja počeo da navijam za njih
Breznjev- 2nd liner
Godine : 51
RedBaron likes this post
80-ih sam gotivio i ,a početkom 90-ih se pojavila nova franšiza,nemam pojma kako i od koga,ali dobio sam dres Sharksa,a navijao za komšije Sonicse u NBA i eto tako zavoljeh te nesretnike.
Krenio igrat nhl 2007 čini mi se iako prije toga nisam ima pojma o hokeju na ledu i gledam koju ću momčad odabrat vidim morskog psa i kažem si ovo su moji i tako krenilo proučavanje franšize i brzinski ih zavolio. Jedini stanley koji su osvojili su ovi na igrama
croshark- AHL
Ja mogu da zahvalim 3K tamo sa početka 2000-ih kada su u nekom kratkom periodu (možda i nije bio kratak, ali sam gledao samo par utakmica) prenosili NHL. Jedna (ili jedina) utakmica je bila Kolorado protiv ko bi li ga znao koga u svakom slučaju, sećam se da je Forsberg razbijao i tako se naložih na franšizu.
A što se samog hokeja tiče, zavoleo sam ga u prvim danima 2001. godine kad se u Pioniru igralo U20 svetsko prvenstvo. Tetka me odvela da pogledam jednu utakmicu i sledeća 4 dana nisam izlazio iz Pionira i dalje imam reklamni plakat sa tog prvenstva na vratima sobe starog stana
A što se samog hokeja tiče, zavoleo sam ga u prvim danima 2001. godine kad se u Pioniru igralo U20 svetsko prvenstvo. Tetka me odvela da pogledam jednu utakmicu i sledeća 4 dana nisam izlazio iz Pionira i dalje imam reklamni plakat sa tog prvenstva na vratima sobe starog stana
Forsberg- Enforcer
Stutzle kad je potpisao za Ottawa Senators moj zivot se totalno promenio i okrenuo ka NHL-u.
Btw, Pasic, Krouli i Vilijams su krivci za nenormalan kontinuitet prema hokeju.
Btw, Pasic, Krouli i Vilijams su krivci za nenormalan kontinuitet prema hokeju.
FiMol- 3rd liner
Similar topics
» Kako ste nas nasli?
» Kako podesiti signature
» Kako kad nema u pustinji
» Kako se trenutno osecate?
» Kako uplatiti forumotion kredit?
» Kako podesiti signature
» Kako kad nema u pustinji
» Kako se trenutno osecate?
» Kako uplatiti forumotion kredit?
Strana 1 od 1