Kako uplatiti forumotion kredit?
+10
backy
Iceman
Sharks vk
Marvin
OHK Beograd
rhadamanth
Liverpool FC
narrogh
Che
Lazicy
14 posters
Strana 5 od 5
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kako uplatiti forumotion kredit?
Hm, sad je izgleda kontra varijanta ispala, cini mi se da sam uplatio pare bezveze. Ne bi trebalo da se menja domen.
Marvin- Administrator
Godine : 32
joj. Marvine da skupimo nas deo pa kad se vidimo da ti damo pare. Ipak ovaj forum odise zivotom u vecoj meri zbog tebe pa onda zbog nas.Marvin ::Hm, sad je izgleda kontra varijanta ispala, cini mi se da sam uplatio pare bezveze. Ne bi trebalo da se menja domen.
Hororelf- 2nd liner
Godine : 30
Ipak promenjen domen.
Hororelf- 2nd liner
Ma nek mi ga popuse iskreno, ne mozes da promenis domen ako se ne pretplatis na srednji paket, koji je 360 kredita mesecno, tj oko 350 dinara, plus da kupim ponovo domen za staru cenu, jedite mi govna i forumotion i svi.
Mislim da cu da kupim za ovaj mesec pa dalje da vidim.
Mislim da cu da kupim za ovaj mesec pa dalje da vidim.
Lazicy- Administrator
Ne, promena plana, ne kupujem nista dok mi podrska ne odgovori, ako mora da pucam preko 5k godisnje za domen, trazimo alternativu.
Marvin- Administrator
Vratio nam se domen al kako i zasto ja nemam pojma.
Sredice se ovo.
Sredice se ovo.
Marvin- Administrator
Treba mi neko ko ima paypal.
Marvin- Administrator
Imam ja, mada ga godinu i po nisam koristio
Forsberg- Enforcer
Nije to problem, treba da imas samo nekih 4 evra.
Mislim, retardirani su, ja imam potrebne kredite koje sam kupovo preko AloPassa ko do sad, ako hoces da se subscribujes trazi ti paypal, wtf.
Javi se na fejsu u toku dana ako hoces da probamo da sredimo, posto mislim da nam sutra istice pravo na obnovu. Iskreno, ne smeta meni ni ovako, samo propasce mi 1500 dinara.
Mislim, retardirani su, ja imam potrebne kredite koje sam kupovo preko AloPassa ko do sad, ako hoces da se subscribujes trazi ti paypal, wtf.
Javi se na fejsu u toku dana ako hoces da probamo da sredimo, posto mislim da nam sutra istice pravo na obnovu. Iskreno, ne smeta meni ni ovako, samo propasce mi 1500 dinara.
Marvin- Administrator
Sredjeno je samo oni drkaju.
Marvin- Administrator
Elem, ja sam pogresio sto nisam proveravo ovo nakon sto je Forsberg uplatio.
Bilo kako bilo, na neki nacin on nije ipak obnovio domen, krediti i dalje stoje za potrosnju, a da vratim stari domen ne mogu jer je neko skvotovo ili sta se vec desilo, kaze da je zauzet.
Za sta ste sad, da ostanemo na ovoj adresi na kojoj smo trenutno ili da predjemo na nhl-serbia.org.
Isto tako Forsberg proveri da ne treba da otkazes ovaj paket, da ti ne skidaju pare ponovo bezveze, to za par dana prolazi mesec dana otkako smo uplatili.
Bilo kako bilo, na neki nacin on nije ipak obnovio domen, krediti i dalje stoje za potrosnju, a da vratim stari domen ne mogu jer je neko skvotovo ili sta se vec desilo, kaze da je zauzet.
Za sta ste sad, da ostanemo na ovoj adresi na kojoj smo trenutno ili da predjemo na nhl-serbia.org.
Isto tako Forsberg proveri da ne treba da otkazes ovaj paket, da ti ne skidaju pare ponovo bezveze, to za par dana prolazi mesec dana otkako smo uplatili.
Marvin- Administrator
Po meni nekako bolje da bude nhl-serbia.org
Hororelf- 2nd liner
Marvin ::Isto tako Forsberg proveri da ne treba da otkazes ovaj paket, da ti ne skidaju pare ponovo bezveze, to za par dana prolazi mesec dana otkako smo uplatili.
Ukinuto.
Meni naziv domena stvarno nije bitan...
Forsberg- Enforcer
Mozete nas naci na www.nhl-serbia.org
Marvin- Administrator
drugari, sta se sa ovim desava? kako sad stojimo/stojite? vidim nema https i da to kosta 500 kredita godisnje. jel to razlog sto mi radi usporeno i sto ne ucitava sve slike? aj, pa cujemo se za nekoliko godina oko odgovora
rhadamanth- Administrator
Forum jos ziv ali na samrti svakako. S kreditima ne stojimo nikako, ne znam sta je fazon sa slikama, meni radi normalno trenutno. Gde si ti?
Marvin- Administrator
uh, aj da probamo bar neku infuziju ili elektroshok pre nego mu odrzimo opelo. tu sam, mada nisam ovde na forumu, nego mi stigao email da mi stigla poruka ovde, pa dosla da vidim sta je.
evo, sad gledam u firefoxu mi otvara uglavnom ok. chrome ne otvara sve slicice i te koje ne otvara, za link na kom se nalaze kaze da nije secure blablabla.
jel treba da se uplati? vidim bila neka situacija prosle godine.
evo, sad gledam u firefoxu mi otvara uglavnom ok. chrome ne otvara sve slicice i te koje ne otvara, za link na kom se nalaze kaze da nije secure blablabla.
jel treba da se uplati? vidim bila neka situacija prosle godine.
Posto sam ja odustao od uplacivanja trulo mi je nekom drugom da govorim da treba.
Marvin- Administrator
Moze li se znati koliko treba ukupno para za odrzavanja ovog sajta za jednu godinu? Eto barem da znamo o kojoj sumi je rec
TUTI FRUTI- AHL
ma jasno, al ajd jedan blic predracun koje nam je trenutno stanje, koliko za sta treba i sl.Marvin ::Posto sam ja odustao od uplacivanja trulo mi je nekom drugom da govorim da treba.
ili uopste nista ne treba, sta se desava ako ne placamo? ostaje samo ovako ili ce da gekne skroz?
Url je bio oko 1450 dinara odnosno 1600 alopass kredita. Ostatak nisam uplacivao. Ja mislim da bi trebalo da ostane ovako.
Marvin- Administrator
ok, bitno da sljaka.
ako bude ipak trebalo, javljaj da se organizujemo.
ako bude ipak trebalo, javljaj da se organizujemo.
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako ste nas nasli?
» Kako podesiti signature
» Kako kad nema u pustinji
» Kako se trenutno osecate?
» Kako sam zavoleo franšizu
» Kako podesiti signature
» Kako kad nema u pustinji
» Kako se trenutno osecate?
» Kako sam zavoleo franšizu