NHL Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako uplatiti forumotion kredit?

+10
backy
Iceman
Sharks vk
Marvin
OHK Beograd
rhadamanth
Liverpool FC
narrogh
Che
Lazicy
14 posters

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Ići dole

Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 5 Empty Re: Kako uplatiti forumotion kredit?

Počalji od Marvin Čet Apr 12, 2018 12:48 am

Hm, sad je izgleda kontra varijanta ispala, cini mi se da sam uplatio pare bezveze. Ne bi trebalo da se menja domen.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Godine : 32
Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Kako uplatiti forumotion kredit? - Page 5 Empty Re: Kako uplatiti forumotion kredit?

Počalji od Hororelf Čet Apr 12, 2018 2:56 am

Marvin ::Hm, sad je izgleda kontra varijanta ispala, cini mi se da sam uplatio pare bezveze. Ne bi trebalo da se menja domen.
Fejspalm joj Fejspalm joj joj. Marvine da skupimo nas deo pa kad se vidimo da ti damo pare. Ipak ovaj forum odise zivotom u vecoj meri zbog tebe pa onda zbog nas.
Hororelf
Hororelf
2nd liner
2nd liner

Godine : 30
Wild

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hororelf Čet Apr 12, 2018 10:38 am

Ipak promenjen domen.
Hororelf
Hororelf
2nd liner
2nd liner

Wild

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lazicy Čet Apr 12, 2018 9:05 pm

Ma nek mi ga popuse iskreno, ne mozes da promenis domen ako se ne pretplatis na srednji paket, koji je 360 kredita mesecno, tj oko 350 dinara, plus da kupim ponovo domen za staru cenu, jedite mi govna i forumotion i svi.

Mislim da cu da kupim za ovaj mesec pa dalje da vidim.
Lazicy
Lazicy
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Čet Apr 12, 2018 9:14 pm

Ne, promena plana, ne kupujem nista dok mi podrska ne odgovori, ako mora da pucam preko 5k godisnje za domen, trazimo alternativu.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Sre Apr 18, 2018 3:06 pm

Vratio nam se domen al kako i zasto ja nemam pojma.

Sredice se ovo.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Pet Apr 20, 2018 10:48 am

Treba mi neko ko ima paypal. Fejspalm joj
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sharks vk Pet Apr 20, 2018 11:02 am

Nula bodova...jebiga.Rado bih uskočio.
Sharks vk
Sharks vk
2nd liner
2nd liner

Godine : 51
Sharks

http://Pozdravljam vas sve skupa.Godinama pratim ovaj forum i re

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Forsberg Pet Apr 20, 2018 4:48 pm

Imam ja, mada ga godinu i po nisam koristio Pijem kafu i chiluje
Forsberg
Forsberg
Enforcer
Enforcer

Avalanche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Sub Apr 21, 2018 10:34 am

Nije to problem, treba da imas samo nekih 4 evra.

Mislim, retardirani su, ja imam potrebne kredite koje sam kupovo preko AloPassa ko do sad, ako hoces da se subscribujes trazi ti paypal, wtf.

Javi se na fejsu u toku dana ako hoces da probamo da sredimo, posto mislim da nam sutra istice pravo na obnovu. Iskreno, ne smeta meni ni ovako, samo propasce mi 1500 dinara. Very Happy
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Che Uto Apr 24, 2018 11:54 am

Ja jedem na silu kad oce nesto da mi propadne. Pijem kafu i chiluje
Che
Che
Moderator
Moderator

Godine : 34
Maple Leafs

http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Uto Apr 24, 2018 12:49 pm

Sredjeno je samo oni drkaju.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Čet Maj 17, 2018 6:57 pm

Elem, ja sam pogresio sto nisam proveravo ovo nakon sto je Forsberg uplatio.

Bilo kako bilo, na neki nacin on nije ipak obnovio domen, krediti i  dalje stoje za potrosnju, a da vratim stari domen ne mogu jer je neko skvotovo ili sta se vec desilo, kaze da je zauzet.

Za sta ste sad, da ostanemo na ovoj adresi na kojoj smo trenutno ili da predjemo na nhl-serbia.org.

Isto tako Forsberg proveri da ne treba da otkazes ovaj paket, da ti ne skidaju pare ponovo bezveze, to za par dana prolazi mesec dana otkako smo uplatili.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hororelf Pet Maj 18, 2018 3:42 pm

Po meni nekako bolje da bude nhl-serbia.org
Hororelf
Hororelf
2nd liner
2nd liner

Wild

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Forsberg Sub Maj 19, 2018 11:35 am

Marvin ::Isto tako Forsberg proveri da ne treba da otkazes ovaj paket, da ti ne skidaju pare ponovo bezveze, to za par dana prolazi mesec dana otkako smo uplatili.

Ukinuto.

Meni naziv domena stvarno nije bitan...
Forsberg
Forsberg
Enforcer
Enforcer

Avalanche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Sub Maj 26, 2018 2:07 am

Mozete nas naci na www.nhl-serbia.org  Mellow
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pon Sep 16, 2019 12:53 am

drugari, sta se sa ovim desava? kako sad stojimo/stojite? vidim nema https i da to kosta 500 kredita godisnje. jel to razlog sto mi radi usporeno i sto ne ucitava sve slike? aj, pa cujemo se za nekoliko godina oko odgovora Wink
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Pon Sep 16, 2019 1:21 am

Forum jos ziv ali na samrti svakako. Smile S kreditima ne stojimo nikako, ne znam sta je fazon sa slikama, meni radi normalno trenutno. Gde si ti?
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pon Sep 16, 2019 1:40 am

uh, aj da probamo bar neku infuziju ili elektroshok pre nego mu odrzimo opelo. tu sam, mada nisam ovde na forumu, nego mi stigao email da mi stigla poruka ovde, pa dosla da vidim sta je.

evo, sad gledam u firefoxu mi otvara uglavnom ok. chrome ne otvara sve slicice i te koje ne otvara, za link na kom se nalaze kaze da nije secure blablabla.

jel treba da se uplati? vidim bila neka situacija prosle godine.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Pon Sep 16, 2019 9:59 am

Posto sam ja odustao od uplacivanja trulo mi je nekom drugom da govorim da treba. Smile
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TUTI FRUTI Pon Sep 16, 2019 7:32 pm

Moze li se znati koliko treba ukupno para za odrzavanja ovog sajta za jednu godinu? Eto barem da znamo o kojoj sumi je rec
TUTI FRUTI
TUTI FRUTI
AHL
AHL

Nemam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Pon Sep 16, 2019 7:37 pm

Marvin ::Posto sam ja odustao od uplacivanja trulo mi je nekom drugom da govorim da treba. Smile
ma jasno, al ajd jedan blic predracun koje nam je trenutno stanje, koliko za sta treba i sl.

ili uopste nista ne treba, sta se desava ako ne placamo? ostaje samo ovako ili ce da gekne skroz?
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marvin Pon Sep 16, 2019 8:39 pm

Url je bio oko 1450 dinara odnosno 1600 alopass kredita. Ostatak nisam uplacivao. Ja mislim da bi trebalo da ostane ovako.
Marvin
Marvin
Administrator
Administrator

Maple Leafs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rhadamanth Uto Sep 17, 2019 11:41 pm

ok, bitno da sljaka.

ako bude ipak trebalo, javljaj da se organizujemo.
rhadamanth
rhadamanth
Administrator
Administrator

Penguins

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu