Kako se trenutno osecate?
+20
Sima90
VIX
Augment
backy
Marvin
collymore10
maci
Nele
Laza
Mr.Football
Pufta
rhadamanth
Бели Орао 1389
Liverpool FC
Šonjo
Che
milanche
SymphonyX
Strax
Lazicy
24 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kako se trenutno osecate?
Augment ::starbuck ::a sha fali pomorandzama za dorucak?
fali mesa.
vidis, nije mi to palo na pamet
rhadamanth- Administrator
Bio na ispitu. Odlozio, naravno... (iako mi zivot ide onda u picku materinu... ali nema veze...)
ja nemam odredjen datum, nego kad spremim idem da jurim da zakazem polaganje. samo, nikako da spremim
ah, da, da odgovorim na pitanje teme: uzasno, ceo dan me boli glava
ah, da, da odgovorim na pitanje teme: uzasno, ceo dan me boli glava
ma, komplikejtid sitjueisn. jedan od poslednjih ispita, a profa nije sa mog faksa, nego sa nekog drugog, a i nekako mi se cini da nema jos mnogo ljudi da polaze taj ispit (citaj: verovatno niko, osim ako ga neko ne odabere od ovih mladih nada sto tek upisuju sledeci semestar) i sve je tako smor i demotivisuce za ucenje
Aj nou det filing..
...
Mene to hvata u jesenjim rokovima (septembar/oktobar).. Najgori su mi po pravilu ti rokovi.. Nznm zasto, ali najgori...
...
Sa druge strane, jun/jul su mi najproduktivniji... Statisticki, msm da sam vise od 50% ispita dao u tim rokovima, sto je nenormalno...
...
Mene to hvata u jesenjim rokovima (septembar/oktobar).. Najgori su mi po pravilu ti rokovi.. Nznm zasto, ali najgori...
...
Sa druge strane, jun/jul su mi najproduktivniji... Statisticki, msm da sam vise od 50% ispita dao u tim rokovima, sto je nenormalno...
Jede mi se burek jako.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Otkide me zgaravica .
VIX- 1st liner
Godine : 33
Dzomba ::Aj nou det filing..
...
...
I kod mene je ista situacija. Kod nas vazi pravilo da ne mozes da polazes ispite iz trece godine dok ne ocistis celu drugu. A posto kod mene uvek ostane (kao i sad prokleti staroslovenski jezik pao sam ga 6 puta i to prvi deo) opet cu najverovatnije da krenem tek u jun. Uglavnom u jun i jul imam ucinak od 6 do 8 polozenih ispita. Pa onda preko leta jurim jos jedan za uslov a otprilike 3 za budzet i nekako uvek stignem. Nadam se da ce biti i sad tako.
Ja sam cudan covek. Uvek dam najteze ispite, a padam na najlakse.
Sima90- AHL
Godine : 34
Ja mislim da gore od ovog nemoze ..
VIX- 1st liner
Osecam se na znoj.
Jaz- AHL
Godine : 35
Osecam (se ) da si opet popio nesto.
Jaz- AHL
Godine : 35
Ljudi, kako vi podnosite ovu ljetnju zegu u sred maja?! Mene strasno nervira i mislim da je prerano pocelo! Ok, ja sam Iceman, pa je i logicno da ne volim vrucinu, a zanima me ima li jos takvih kao ja ili su svi jedva cekali ovo przenje?
Iceman- 3rd liner
Godine : 36
Na mene vreme generalno nikako ne utice. Dobro podnosim i leto i zimu.
Ako leti bas zapece ono, onda eventualno dovucem ventilator iz garaze, i to je to.
Al ne znam o kakvoj zegi sada pricas, msm da uopste nije bilo nesto iznad 30 ovih dana..
Ako leti bas zapece ono, onda eventualno dovucem ventilator iz garaze, i to je to.
Al ne znam o kakvoj zegi sada pricas, msm da uopste nije bilo nesto iznad 30 ovih dana..
Joj brate, ja sam juce od 1 do 4 popodne imao nekog posla u centru, ovdje u Novom Sadu, bilo je bukvalno vrelo! Ne znam kolika je temperatura bila, ali znam da su u skoro svim radnjama radile klime! Ne kazem da je sad bukvalno zega, to sam malo karikirao, ali je previse toplo za sredinu maja. Na mene vrijeme, takodje, ne moze da utice, sem vrucine. Vrucina me tako smlati, da mi dodje muka! Dok zimu obozavam, kao i sve zimske sportove. Nisam ja slucajno "Iceman"!Che ::Na mene vreme generalno nikako ne utice. Dobro podnosim i leto i zimu.
Iceman- 3rd liner
iznervirano!!! svaki put kad uzmem da pisem post moram da iskopiram sve i da se prebacim na novu stranicu za pisanje odgovora gde su dostupne sve opcije.
i jos na sve to skontam da su u rosalu promenili formulu balzama za usne i da jedini koji su mi odgovarali u sumi proizvoda sada uopste ne deluju, a pored toga i bazdisu na jagodu i izazivaju bronhospazam i tahikardije. pu!
i jos na sve to skontam da su u rosalu promenili formulu balzama za usne i da jedini koji su mi odgovarali u sumi proizvoda sada uopste ne deluju, a pored toga i bazdisu na jagodu i izazivaju bronhospazam i tahikardije. pu!
starbuck ::iznervirano!!! svaki put kad uzmem da pisem post moram da iskopiram sve i da se prebacim na novu stranicu za pisanje odgovora gde su dostupne sve opcije.
Iceman- 3rd liner
Ovaj drugi deo teksta je, mozda, samo Dzomba razumeo, ali mozda ..
VIX- 1st liner
Nisam. Ne koristim uopste te balzame, oduvek sam imao pune i lepe usne..
i nemas problema sa vetrom? ne pucaju?
Mozda i bolje da gasimo forum
Marvin- Administrator
Godine : 32
starbuck ::i nemas problema sa vetrom? ne pucaju?
Ne yanima me ni da se raspadnu...
...
Btw, svi vec ynaju da su malo ispucale usne yapravo sexy..
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Sta trenutno skidate?
» Sta trenutno slusate?
» Sta trenutno slusate?
» Čime se bavite,kako gurate ove teške dane...
» Kako podesiti signature
» Sta trenutno slusate?
» Sta trenutno slusate?
» Čime se bavite,kako gurate ove teške dane...
» Kako podesiti signature
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 8 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu