Kako se trenutno osecate?
+20
Sima90
VIX
Augment
backy
Marvin
collymore10
maci
Nele
Laza
Mr.Football
Pufta
rhadamanth
Бели Орао 1389
Liverpool FC
Šonjo
Che
milanche
SymphonyX
Strax
Lazicy
24 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 7 od 9
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kako se trenutno osecate?
pa earl grey je crni sa bergamotom, a royal ima malo bogatiji ukus od obicnog.
edit: msm, isto je teekanne
edit: msm, isto je teekanne
Poslednji izmenio starbuck dana Uto Dec 27, 2011 10:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
rhadamanth- Administrator
Sta je bergamot...
Nikad nisam pio crni... Imam beli kuci, al ni njega nisam probao jos..
Nikad nisam pio crni... Imam beli kuci, al ni njega nisam probao jos..
ma to ti je neki citrus, izmedju limuna i pomorandze, pa se suva kora ploda koristi kao zacin. ja najvise volim crne cajeve, mada zeleni je malko zdraviji
Kolko sam usao u ove cajeve... Procitao sam sve na wikiju o cajevima (ceo glavni clanak, i sve clanke o vrstama)...
Popio upravo soljicu belog... Jako mi se svidja kako mirise u kutiji, a mogu reci i da mi se svidja sto nema neki jak ukus.. A posto je najmanje i obradjen, cini mi se da je i najzdraviji, mada zeleni ima vise antioksidanasa..
Ovo je 6 osnovnih vrsta, inace...
White tea: Wilted and unoxidized
Yellow tea: Unwilted and unoxidized, but allowed to yellow
Green tea: Unwilted and unoxidized
Oolong: Wilted, bruised, and partially oxidized
Black tea: Wilted, sometimes crushed, and fully oxidized
Post-fermented tea: Green tea that has been allowed to ferment/compost
Takodje procitah da u ove kesice stavljaju samo ono sranje sto je ostalo...
Popio upravo soljicu belog... Jako mi se svidja kako mirise u kutiji, a mogu reci i da mi se svidja sto nema neki jak ukus.. A posto je najmanje i obradjen, cini mi se da je i najzdraviji, mada zeleni ima vise antioksidanasa..
Brate, samo hocu da unosim sto vise antioksidanasa i tih sranja...
Trudim se da pijem barem 2 solje zelenog dnevno.
...
Nebi bilo lose i tebi, da malo procistis organizam od tih sranja koje uzimas...
Trudim se da pijem barem 2 solje zelenog dnevno.
...
Nebi bilo lose i tebi, da malo procistis organizam od tih sranja koje uzimas...
Bolje bi ti bilo onu zelenu kafu za mrsavljenje da pijes.
Lazicy- Administrator
Godine : 32
Dzomba ::Kolko sam usao u ove cajeve... Procitao sam sve na wikiju o cajevima (ceo glavni clanak, i sve clanke o vrstama)...
nego, sad i ja citala. kad ja tamo, a ono medjutim:
Some tea bags are made using a wet paper strength-reinforcing coating using epichlorohydrin, a known carcinogen.
taman ono sto caj ima od antioksidanAsa se potrosi na ubijanje efekta ovih karcinogena. msm, valjda nam ne podmecu bas te kesice.
a sto se tice ostataka, msm, otprilike istina, ali fora kao i sa ivericom - namestaj od punog drveta je ultra-skup i vredan, a od iverice je jeftiniji, ali radi radnju. s vremena na vreme treba uloziti u neki true caj. ako imas nekog iz indije ili sl, pa da ti donese. ja jos trazim
Otvorite temu za cajeve
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
Ja sam doneo iz Mađarske tri kutije 'rl greja. Fantastican caj, uz zeleni moj omiljeni.
Lazicy- Administrator
To je bilo uglavnom ranije msm.. Znam da sada nemaju to, narocito ovi skuplji (za nas).. Msm bas da sam i video da Milford/Tekanne nemaju to..starbuck ::Some tea bags are made using a wet paper strength-reinforcing coating using epichlorohydrin, a known carcinogen.
taman ono sto caj ima od antioksidanAsa se potrosi na ubijanje efekta ovih karcinogena. msm, valjda nam ne podmecu bas te kesice.
@ Lazicy
Jebala te Madjarska..
Dzomba ::
To je bilo uglavnom ranije msm.. Znam da sada nemaju to, narocito ovi skuplji (za nas).. Msm bas da sam i video da Milford/Tekanne nemaju to..
nadam se
Ja msm da je to ono, kao sto na Milfordovim pise "bez metalne spajalice"...
jbg, ne mogu da nadjem nigde konkretnu info, moralo bi da se pise proizvodjacu da se pita (a mene mrzi , mada, mozda i uradim to uskoro).
elem, posle kraceg istrazivanja, skontala sam da proizvodjaci papira za kesice koriste neku epichlorohydrin-smolu, a ne sam epichlorohydrin da bi postigli da papir ne upija vodu i da bude izdrzljiv. ta smola se dobija nekim kilometarskim postupkom u kom se koristi i taj epichlorohydrin, ali on sam se ne nalazi u toj smoli. inace, posto se to radi da bi se sprecilo upijanje vode, logicno je da sama smola ne upija vodu i nije rastvorljiva u istoj te ne prelazi u vodu caja, tako da ne bi trebalo da bude brige (za razliku od samog epichlorohydrin, koji jeste rastvorljiv u vodi).
imam utisak da ovo krene kao neka teorija zavere, koja uvek potekne od nekih pametnjakovica, koji misle da su otkrili toplu vodu, a ustvari su neobrazovani i neinformisani (da ne upotrebim neke druge izraze) - nesto kao kada bi u francuskoj tvrdili da je neki poznati francuski sir radioaktivan samo zato sto je u proizvodnji ambalaze koriscena struja koja je dobijena iz nuklearnih elektrana . a, naravno, svi polude od brige za zdravljem i zivotom i prestanu da razmisljaju i naprave haos u medijima itd. hmmm, mogla bih da napisem neki roman... triler, misterija, akcija i radioaktivni francuski sir...
elem, posle kraceg istrazivanja, skontala sam da proizvodjaci papira za kesice koriste neku epichlorohydrin-smolu, a ne sam epichlorohydrin da bi postigli da papir ne upija vodu i da bude izdrzljiv. ta smola se dobija nekim kilometarskim postupkom u kom se koristi i taj epichlorohydrin, ali on sam se ne nalazi u toj smoli. inace, posto se to radi da bi se sprecilo upijanje vode, logicno je da sama smola ne upija vodu i nije rastvorljiva u istoj te ne prelazi u vodu caja, tako da ne bi trebalo da bude brige (za razliku od samog epichlorohydrin, koji jeste rastvorljiv u vodi).
imam utisak da ovo krene kao neka teorija zavere, koja uvek potekne od nekih pametnjakovica, koji misle da su otkrili toplu vodu, a ustvari su neobrazovani i neinformisani (da ne upotrebim neke druge izraze) - nesto kao kada bi u francuskoj tvrdili da je neki poznati francuski sir radioaktivan samo zato sto je u proizvodnji ambalaze koriscena struja koja je dobijena iz nuklearnih elektrana . a, naravno, svi polude od brige za zdravljem i zivotom i prestanu da razmisljaju i naprave haos u medijima itd. hmmm, mogla bih da napisem neki roman... triler, misterija, akcija i radioaktivni francuski sir...
Ja sada beli furam, vec je 1/3 kutije (imam onaj Milfordov od 25 kesica) je vec otislo..
Dzomba ::Ja msm da je to ono, kao sto na Milfordovim pise "bez metalne spajalice"...
sad bas gledam, ovi teekanne jesu zaheftani metalnom spajalicom
je l' to milford kao nesto izmislio, pa sad svi da kupuju njihove cajeve jer su "bez metalne spajalice"?
kod mene krece paranoja...
Pa nznm, al verovatno je dobro.. Nebi onda to tolko naglasavali..
Al ne verujem da ce ta metalna spajalica da te ubije il nesto..
Ja sam gazirane sokove totalno izbacio.. Tj. ne bas skroz, popijem kad bas nema nista drugo, ali smanjio sam do minimuma. Pravim sebi od narandze, grejpfruta i limuna sok. Nista lepse.
Lazicy- Administrator
Dzomba ::Pa nznm, al verovatno je dobro.. Nebi onda to tolko naglasavali..
osim ako je ne progutam, ali mislm da su dobro fiksirane
@lazicy
odlicna kombinacija. ja grejpfrut obozavam tj. sve sto je gorko
Onaj osecaj kad za dorucak jedes pomorandze.
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
starbuck ::a sha fali pomorandzama za dorucak?
fali mesa.
Augment- 2nd liner
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Sta trenutno skidate?
» Sta trenutno slusate?
» Sta trenutno slusate?
» Čime se bavite,kako gurate ove teške dane...
» Kako podesiti signature
» Sta trenutno slusate?
» Sta trenutno slusate?
» Čime se bavite,kako gurate ove teške dane...
» Kako podesiti signature
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 7 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu