Team Canada
+19
Augment
narrogh
Grof Bronza
Sharks vk
DeeDee
Liverpool FC
Marvin
VIX
collymore10
SlobaGrobar
senna
ιвяσ
milanche
Lemieux
kb8
Strax
SymphonyX
Pufta
Che
23 posters
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Team Canada
Team Canada squad - Vancouver 2010
http://stats.iihf.com/Hydra/230/IHM2300CAN_33_2_0.pdf
http://stats.iihf.com/Hydra/230/IHM2300CAN_33_2_0.pdf
Poslednji izmenio Dzomba dana Ned Maj 09, 2010 6:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Team Canada
nadam se da ce biti buduci olimpijski sampioni
jel im martin prvi izbor za golmana?
jel im martin prvi izbor za golmana?
Pufta- VIP
Godine : 57
Na ovom spisku je moralo biti mjesta za Mikea Greena iz Capitalsa.Jeste ove godine imao nekoliko velikih gresaka,ali za pojedine je institucija.Ili sta ce na spisku Bergeron,pa ima 17 puta boljih centara od njega.
Iginla, Pronger, Niedermayer kao iskusniji igrači, Getzlaf kao "mlađa zvezda" , stvarno imaju vrhunski tim! Inače, Pronger, Iginla i Niedermayer su i bili po meni uz Joea SAkića najbolji igrači Kanade već nekoliko godina...e, sad ne znam za pre toga...
Strax- AHL
Godine : 28
Dosad na domacim OI nikad nisu uzeli zlato, nadam se da ce ovaj put tu zlu sreću promjenit...
kb8- 3rd liner
Godine : 46
Ja se iskreno nadam da ce se tradicija nastaviti.Svaki put kad pogledam njihov roster pomislim da su mogli biti mnogo jaci.
za majka grina - kudnt agri mor.. moralo je da se nadje mesta..SymphonyX ::Na ovom spisku je moralo biti mjesta za Mikea Greena iz Capitalsa.Jeste ove godine imao nekoliko velikih gresaka,ali za pojedine je institucija.Ili sta ce na spisku Bergeron,pa ima 17 puta boljih centara od njega.
@ kb8
ja se nadam da nece..
8-0 za pocetak! Not bad, not bad at all
kb8- 3rd liner
nesto sam vec napisao u temi samog turnira, ali da i ovde kazem.. kanada je igrala sasvim dobro, cak i u 1/3 koja je zavrsena 0:0.. samo im je trebalo malo vremena da "nacnu" norvezane, sto je ucinio iginla onim sjajnim sutom iz prve..
no, igrali su prljavo i dosta toga im je tolerisano.. najbolje se vidi to u onoj situaciji kod Hitlijevog gola, kada je, pre nego sto je sa metar-dva skrenuo pak u mrezu posle suta tortona, cini mi se, udario stapom po glavi golmana norveske .. to sudije da ne vide na ovakvo turniru, to je strasno, pre svega jer je ta situacija sigurno uticala na gol..
no, zasluzena pobeda kanade u svakom slucaju.. nadam se samo da ce ih neko nauciti pameti..
no, igrali su prljavo i dosta toga im je tolerisano.. najbolje se vidi to u onoj situaciji kod Hitlijevog gola, kada je, pre nego sto je sa metar-dva skrenuo pak u mrezu posle suta tortona, cini mi se, udario stapom po glavi golmana norveske .. to sudije da ne vide na ovakvo turniru, to je strasno, pre svega jer je ta situacija sigurno uticala na gol..
no, zasluzena pobeda kanade u svakom slucaju.. nadam se samo da ce ih neko nauciti pameti..
Mislim da je Dzomba sve rekao u ovoj i temi o turniru,ali evo i nesto dodam.Norvezani su na momente djelovali kao grupa rekreativaca zatecena grubom igrom Kanade.Na ovom mecu se vidi koliko je ovaj uzi led pogodan za njihovu igru.Sudije su bili no comment,mnogo gresaka,vidi se da su u rascjepu izmedju NHL i evropskih pravila.Kod drugog gola Kanade sto rece Dzomba,Heatley je mahao stapom oko glave golmana sto svakako nije dozvoljeno.Norvezani su se dobro stajali na terenu dok su igrali svoju igru.Jeste izgledalo pomalo komicno,ali je palilo.Kad su poceli da igraju ''kanadski'' hokej popucali su po savovima i sami sebi nanijeli tezak poraz.Bice mi jako zanimljiv mec Savajcarske i Norveske.Tu ocekujem vatromet
sada sam shvatio (tj. ponovo se uverio) zasto vise volim evropski hokej.. jednostavno, to je prava igra, to je umece i plus ima vise prostora da se to umece pokaze.. takodje ima vise prostora da se pokaze dobar defanzivac, a da to ne bude besumucno udaranje i tzv. bodycheck-ovi (ako neke stvari mozemo nazvati bodicekom).. uostalom, mislim da norvezani i nisu toliko gori od kanade, i da bi rezultat, da se igralo totalno po IIHF pravilima, bio nekih 5:1..
a onakav intenzitet igre, onako grubu igru moram da priznam da nisam ni na NHL mecevima vidjao.. pa koliko je reziser samo usporenih snimaka raznih startova prikazao, ko za 2-3 "normalne" utakmice..
a onakav intenzitet igre, onako grubu igru moram da priznam da nisam ni na NHL mecevima vidjao.. pa koliko je reziser samo usporenih snimaka raznih startova prikazao, ko za 2-3 "normalne" utakmice..
Upravo zato mislim da ce se svi pakleno tesko nositi sa odbranom Slovacke.Kakvi su to gorostatsi svi do jednog.Chara (206cm,116kg),Jurcina (193cm,111 kg),Meszaros (188cm,100 kg),Strbak(191cm,96kg),Litner(190cm,97kg).Sa ovakvim dimenzijama leda i ovakvim odbrambenim zidom bice svakome tesko.
fino primeceno..
a chara je za svoju velicinu dosta i pokretljiv.. o bendiju da ne govorimo.. :klan:
onaj pak da te pogodi, ostanes mrtav na mestu..
a chara je za svoju velicinu dosta i pokretljiv.. o bendiju da ne govorimo.. :klan:
onaj pak da te pogodi, ostanes mrtav na mestu..
chara je danas pokazao da ima malo problema s mozgom ...nesmotrenih nekoliko poteza....ali da ima strasan sut to stoji....medjutim i sa svim tim gorostasima cesi su uspesno odoleli njihovim napadima....
Lemieux- AHL
Godine : 30
SymphonyX ::Bice mi jako zanimljiv mec Savajcarske i Norveske.Tu ocekujem vatromet
Stvarno sam genije sto se tice prognoze.Nevjerovatan mec je bio
I pukose od US 'ladno... Morat ce to puno, puno bolje ako misle uopce doc do bilo kakve medalje, a kamoli zlatne...
kb8- 3rd liner
bili su, po meni, mnogo bolji od USA, ali jbg, kad ne iskoristis svoje sanse, to se vraca..
golmani na ovom mecu, miler i brodur, su bili ko dva sveta.. miler je branio sve sto se mora, pa i mnogo vise, dok je brodur kriv mozda za cak 2 gola..
rafalski ih je sjebao skroz.. oni njegovi udarci sa plave i poludistance su strasni.. nisu samo jaki, nego precizni i pametni.. a kanadi ocigledno nesto skripi u odbrani, ili se nekako ne postavljaju dobro u takvim situacijama..
golmani na ovom mecu, miler i brodur, su bili ko dva sveta.. miler je branio sve sto se mora, pa i mnogo vise, dok je brodur kriv mozda za cak 2 gola..
rafalski ih je sjebao skroz.. oni njegovi udarci sa plave i poludistance su strasni.. nisu samo jaki, nego precizni i pametni.. a kanadi ocigledno nesto skripi u odbrani, ili se nekako ne postavljaju dobro u takvim situacijama..
Necu nista da pisem o utakmici,jer ste sve vec rekli,ali su mi neke stvari oko ove kanadske reprezentacije mnogo sumnjive.Kao prvo,izbor golmana.Bas me zanima koji genijalac je stavio Brodeura na gol.Covjek jeste velicina,ali vec duze nije u formi.Jeste da mi je Luongo omiljeni golman,ali realo gledano bio bi mnogo bolje rjesenje.Drugo,selektiranje odbrane.Ovo je odbrana koja je jako mlada i vidi da jos boluje od djecjih bolesti.Ljudi se katastrofalno postavljaju sto je bilo ocigledmo i protiv Svajcarske,ali drugi je to nivo u odnosu na Amere.Za Bergerona sam vec rekao da je zalutao u ovu reprezentaciju.Ne znam zasto nisu kad vec forsiraju mladost,pozvali Stamkosa,koji je za jadnog Patricea izmislio hokej.St Louisa necu da komentarisem,kad sam vidio da ga nema na spisku zestoko sam se ismijao.Na LW stvarno imaju deficit sto se igraca tice,ina toj poziciji tesko da su mogli da okupe bolje snage.
gledao sam hajlajtse brodeur je bas imao puno gresaka. pogotovo ono kad nije dobro izbio pak pa mu dadose gol.
Pufta- VIP
ono kad mu je pak proso ispod noge (kad je napravio "paradu", ko fudbalski golman), a narocito kad je kod onog nekog sledeceg gola izasao iz golmanskog prostora i krenuo da se bacaka po "nicijoj zemlji"..
miler je feg, al zato brani sve.. one redirekte nikako nije mogao, to se i ne ocekuje..
miler je feg, al zato brani sve.. one redirekte nikako nije mogao, to se i ne ocekuje..
kako je krenulo, nece biti dobro po ruse zamalo 2:0
EDIT: 2:0, gol kroz nogice
EDIT: 3:0, fina kontra
ovi rusi ne lice ni na sta, bar za sada.
EDIT3: 3:1, pu bre...
EDIT: 2:0, gol kroz nogice
EDIT: 3:0, fina kontra
ovi rusi ne lice ni na sta, bar za sada.
EDIT3: 3:1, pu bre...
Pufta- VIP
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu