Sta trenutno slusate?
+10
Forsberg
Hororelf
Breznjev
DeeDee
rhadamanth
Marvin
Brain Damage
Che
SymphonyX
Sharks vk
14 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 9 od 12
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Sta trenutno slusate?
Jel' ide neko na Anthrax? Che?
Brain Damage- 2nd liner
Zezas?
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2017&mm=04&dd=01&nav_id=1246082
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2017&mm=04&dd=01&nav_id=1246082
Brain Damage- 2nd liner
Videh u medjuvremenu... Rado bih otisao, nije ni skupo nesto, al nznm dal cu moci iz 1000 razloga.
Planira jos neko? Sa nekom ekipicom bi vrv bilo lakse. Jebe bas sto nastupaju u cetvrtak.
Planira jos neko? Sa nekom ekipicom bi vrv bilo lakse. Jebe bas sto nastupaju u cetvrtak.
Sto Simf?
Inace da se vratim na temu satanizam i metal, bio je Che u pravu za Ghost, ima i mnogo gorih, ovi su samo neki kontraideologija, neka vrsta provokacije...dok grupe kao sto su Watain, Behemoth, Gorgoroth, Mayheim, Dark Funeral, Deicide...Dissection, Marduk...Vital Remains...svi su oni praktikuju neka sranja, veruju da je neacstivi u njima, da ih je on poslao da sviraju tu muziku...ludaci.
Inace da se vratim na temu satanizam i metal, bio je Che u pravu za Ghost, ima i mnogo gorih, ovi su samo neki kontraideologija, neka vrsta provokacije...dok grupe kao sto su Watain, Behemoth, Gorgoroth, Mayheim, Dark Funeral, Deicide...Dissection, Marduk...Vital Remains...svi su oni praktikuju neka sranja, veruju da je neacstivi u njima, da ih je on poslao da sviraju tu muziku...ludaci.
Brain Damage- 2nd liner
Inace kada vec spominjemo Ghost.
http://loudwire.com/ghost-four-former-nameless-ghouls-reveal-identities-papa-emeritus-lawsuit/
http://loudwire.com/ghost-four-former-nameless-ghouls-reveal-identities-papa-emeritus-lawsuit/
Brain Damage- 2nd liner
Nisu svi ti bendovi satanisticki,iako su tekstovi i scenografija takvi.Gorgoroth npr. ne moze bit dalje od satanizma.
Gledao sam juce dokumetarac bas o tom bendu, otvoreni satanisti Simf, onaj ludak bivsi pevac im je osudjen zato sto je mucio nekog, pustao mu krv kap po kap dok nije napunio neki pehar, covek kaze da treba eliminisati sve koji veruju u Boga, dok su za Mayheim vezana neka paljenja crkvi po Norveskoj kao i neka ubistva ili samoubistva, nisam siguran.
Brain Damage- 2nd liner
Pjevac Gorgorotha je jako cudan lik,izmedju ostalog je gej,ali satanista nije.U milion intervjua je i sam to rekao.Druga je stvar sto ta rijec dominira u svoj toj predstavi,ipak zivimo u hriscanskom svijetu.Samo pogledaj razliku izmedju ovih slika,izmedju stage persone i onga sto je on zapravo.Ovo mu je momak inace Dosta glumatanja ima u metalu,.
Hahaha, evo sta kaze Wiki.
Gaahl is openly gay. He is an artist, and has had some of his paintings on exhibit.
He is a vegetarian and is "against drugs and the drug-user mentality".
Gaahl is a practitioner of Norse Shamanism and can often be seen wearing a Mjölnir pendant.
Gaahl is strongly opposed to Christianity. He has often been mistaken as a Satanist, but objects to being labeled as such. In a 1995 interview, he stated: "I am my own God as I am my own Satan.
He reiterated this belief in the documentary True Norwegian Black Metal when he said: "The god within yourself is the only true god".
In an interview for the documentary Metal: A Headbanger's Journey—at which time he was Gorgoroth's vocalist—Gaahl was asked what inspired the band's music, to which his sole reply was "Satan". When asked what Satan represented, he again answered with a single word: "Freedom".
Gaahl explained his use of Satanic themes:
Gaahl is openly gay. He is an artist, and has had some of his paintings on exhibit.
He is a vegetarian and is "against drugs and the drug-user mentality".
Gaahl is a practitioner of Norse Shamanism and can often be seen wearing a Mjölnir pendant.
Gaahl is strongly opposed to Christianity. He has often been mistaken as a Satanist, but objects to being labeled as such. In a 1995 interview, he stated: "I am my own God as I am my own Satan.
He reiterated this belief in the documentary True Norwegian Black Metal when he said: "The god within yourself is the only true god".
In an interview for the documentary Metal: A Headbanger's Journey—at which time he was Gorgoroth's vocalist—Gaahl was asked what inspired the band's music, to which his sole reply was "Satan". When asked what Satan represented, he again answered with a single word: "Freedom".
Gaahl explained his use of Satanic themes:
We use the word 'Satanist' because it is Christian world and we have to speak their language. To the world I am a satanist, which means resistance to everything that holds you down. [...] When I use the word 'Satan' it means the natural order, the will of a man, the will to grow, the will to become the superman and not to be oppressed by any law such as the church, which is only a way to control the masses.
Brain Damage- 2nd liner
Recimo bend "Venom" je jedan od onih koji su se lozili na taj scenski nastup dok su van njega bili potpuno normalni.
Brain Damage- 2nd liner
Miki VenomBrain Damage ::Recimo bend "Venom" je jedan od onih koji su se lozili na taj scenski nastup dok su van njega bili potpuno normalni.
Breznjev- 2nd liner
Godine : 52
Recimo da slusam bas bas black metal. Jeste Norveski bend tj. one man proekat Burzum coveka po imenu Varg Vikernes koji je palio crkve u Norveskoj. Osim toga bio je godinu dve u bendu Mayhem koji bas dolazi za dva dana u Srbiju . Osudjivan je dosta puta i po svakom izlasku bi palio jos s . Recimo da sam i ja imao black metal bend pored heavy metal benda pre par godina i pevao sam i svirao ritam gitaru . Sta vas zanima u vezi crnog metala objasnicu vam najbolje sto znam.Brain Damage ::Recimo bend "Venom" je jedan od onih koji su se lozili na taj scenski nastup dok su van njega bili potpuno normalni.
Hororelf- 2nd liner
Godine : 30
Bas sam gledao sinoc dokumentarac u kome je govorio Varg Vikernes, koji je inace i ubio coveka, dobio je 21 godinu zatvora, inace to je maksimala u norveskoj a taj koga je ubio je bio clan benda Mayhem, Eyronumous...koji definitivno nije bio normalan, kao i vecina skandinavaca, mislim na black metal bendove naravno, koliko sam uspeo da shvatim, on je ubio jednog homoseksualca i nisu ga optuzili, uhvatili, sta vec...dok je pevac sa nadimkom Dead izvrsio samoubistvo.
Hororelf, uglavnom smo polemisali koji bendovi to koriste kao scenski nastup, taj satanizam a koji se stvarno loze na to...recimo Ghost je cista kontraideologija, ljudi ne pale crkve, ne govore da treba pobiti vernike...
Hororelf, uglavnom smo polemisali koji bendovi to koriste kao scenski nastup, taj satanizam a koji se stvarno loze na to...recimo Ghost je cista kontraideologija, ljudi ne pale crkve, ne govore da treba pobiti vernike...
Brain Damage- 2nd liner
http://www.imdb.com/title/tt1014809/
Ovo sam gledao.
Ovo sam gledao.
Brain Damage- 2nd liner
Jeste od njegove lobanje su napravili ogrlice i svako ima deo kosti na svojoj ogrlici. Da , bio sam na Ghostu uzivo u BG i zaista su zanimljivi. Oni prakticno malo podjebavaju papu i ceo sistem ,ali kroz njihov neki fazon.
Hororelf- 2nd liner
Ti si tada u stvari isao na Iron Maiden.
Jel' slusas Ghost aktivno? Da, jeste malo, Papa Emeritus je kao neki kontra Papa.
Za taj deo sa lobanjom nisam znao, tacnije nisu spomenuli u dokumentarcu ili mi je promakao.
Ides na Mayhem?
@ Breznjev, nisam skapirao za Miki Venom?
Jel' slusas Ghost aktivno? Da, jeste malo, Papa Emeritus je kao neki kontra Papa.
Za taj deo sa lobanjom nisam znao, tacnije nisu spomenuli u dokumentarcu ili mi je promakao.
Ides na Mayhem?
@ Breznjev, nisam skapirao za Miki Venom?
Brain Damage- 2nd liner
Ma nisam nikada aktivno slusao Mayhem tako da ne idem . Ma isao sam iskljucivo na Ghost ,a na Meidene usput , ako mi verujes.
Hororelf- 2nd liner
A Ghost slusas i privatno?
Ima li nesto ovde od bendova koje slusas?
Brain Damage- 2nd liner
Krajem 80tih i početkom 90tih gomila grafita po Beogradu.Tako sam i saznao za VenomBrain Damage ::@ Breznjev, nisam skapirao za Miki Venom?
Ko zna šta je sa Mikijem
Breznjev- 2nd liner
Godine : 52
Ahahaha lik se potpisivao kao Miki Venom ahahaha, kakav kralj.Breznjev ::Krajem 80tih i početkom 90tih gomila grafita po Beogradu.Tako sam i saznao za VenomBrain Damage ::@ Breznjev, nisam skapirao za Miki Venom?
Ko zna šta je sa Mikijem
Brain Damage- 2nd liner
Brain Damage ::A Ghost slusas i privatno?
Hehe i Watain i Behemoth (samo mislim da oni nisu bas tako satanisticki), Gorgoroth tu i tamo mada su mi lozenje , Mayhem i ne bas. Deicide isto tu i tamo, a Dark Funeral jedan od najboljih bendova ikada! Dissection nikada, Marduk obavezno , bio i na koncertu u Srbiji . Za Ihsahn sam cuo ,ali nista posebno, Wittal Remains nisam slusao skoro uopste. Uglavnom od ovih najvise Dark Funeral i Marduk, mada volim Dimmu Borgir (om iljeni bend pored sledeceg isto) Carach Angren-a.
Hororelf- 2nd liner
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 9 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu