Sta trenutno slusate?
+10
Forsberg
Hororelf
Breznjev
DeeDee
rhadamanth
Marvin
Brain Damage
Che
SymphonyX
Sharks vk
14 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 12 od 12
Strana 12 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Sta trenutno slusate?
Kasniš za Forsbergom tri godine.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Što sam stariji,a uskoro i punih 48 sve više volim ovakve misli...i da,potrudio sam se da mi život teče u laganom ritmu.Pun gas svega,ali laganini...
Scorpions - Don't stop at the top s albuma 'Savage amusement' iz 1988.god
croshark- AHL
Hororelf ::
Koliko Rasmusa ima u bendu?
Breznjev- 2nd liner
Godine : 52
Petorica ja mislim, hahahah .Breznjev ::Hororelf ::
Koliko Rasmusa ima u bendu?
Hororelf- 2nd liner
Godine : 30
Najgore mi je to što oni pojma nemaju šta nose...niti slušaju niti ih zanima ali eto sviđa im se slika na majici pa nose... tragedija !Brain Damage ::A ima dosta bendova koji vremenom postanu sto bi ti rekao bljakasti...promene se, postanu mainstram kao all star patike danas. Ranije se znalo...starke su bile deo pank rok asesoara, a sada? Precica do urbanog? Kada sam ih furao u srednjoj skoli to su bile "klosarske tike", niko ih nije kupovao. Danas su svi zrtve mode, sabani. Da vas pitam nesto? Da li se iznervirate kada vidite one sponzoruse, splavarke ili fenserke, znate na koju vrstu devojaka mislim...da nose majice Ramonsa, AC/DC, Motorhead...ja ne mogu da vam opisem koliko to mene izvede iz takta, pa to je skrnavljenje doticnih bendova...eeeeej kozo, ides na narodnjacko mesto nosis majicu sa pank rok bendom?
croshark- AHL
Odličan bend koji nije bio toliko komercijalno uspješan ali je puno utjeca na bendove poput Motley crue, poison, twisted sister i tako...
croshark- AHL
Strana 12 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 12 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu