HK Partizan
+40
FiMol
Sharks vk
Grof Bronza
Brain Damage
Forsberg
Hororelf
TUTI FRUTI
DeeDee
Nemanja_93
Breznjev
The Bear
MUĆKE
Iceman
max cavalera
Patrick Kane
Marvin
C of Red
Sima90
Augment
kb8
prlapan
OHK Beograd
rhadamanth
backy
VIX
bogic9
koskabgd
popxl
Liverpool FC
Lazicy
SlobaGrobar
Issa
FILIP31
Bard
SymphonyX
milanche
Pufta
collymore10
Koleman994
Che
44 posters
Strana 27 od 32
Strana 27 od 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Re: HK Partizan
Dzomba ::Jel si ti ovaj sto je ostavio komentar na makedonskom..
Nijesam ..
VIX- 1st liner
Godine : 33
Zna li neko tacne termine odigravanja utakmica?[ltr]Partizan ce uscestvovati u prvoj rundi Kontinentalnog kupa. Partizan se nalazi u grupi A sa Bipolo Vitoria-Gasteiz iz Španije, CSKA iz Sofije i Viking Sport Talin iz Estonije. Utakmice se igraju u Beogradu od 27-29 septembra a pobednik će se plasirati u drugu rundu.[/ltr]
max cavalera- Junior
Dobrodosao ..
Cini mi se da su 16:00 i 19:30, Partizan sve igra u vecernjem terminu ..
Cini mi se da su 16:00 i 19:30, Partizan sve igra u vecernjem terminu ..
VIX- 1st liner
Nema problema .. Vazimax cavalera ::Hvala, ako saznas za promenu neku, javi
VIX- 1st liner
Ajmo crno-beli ooooooooooo...!
Iceman- 3rd liner
Godine : 36
Max, nema promene, taj termin je i definitivan ..
250 dzindzi karta za oba meca dana ..
Otvaramo protiv Viking sporta iz Estonije, 27og u vecernjem terminu ..
250 dzindzi karta za oba meca dana ..
Otvaramo protiv Viking sporta iz Estonije, 27og u vecernjem terminu ..
VIX- 1st liner
Bice live stream svih utakmica na ovoj stranici
http://www.hkpartizan.com/s/hockey_stream.php
Sa jednog sajta o domacoj ligi ove godine...
Biće naša amaterska, a Partizan će opet biti dominantan. Za sledeću sezonu se planiraju integracije, ali je još rano za priču da li će to biti sa Slovencima ili Mađarima. Interesantno je da bi domaća liga ove godine trebalo da ima čak 8 učesnika, ali videćemo šta će biti. Prijavljeni su Partizan, Crvena Zvezda (novoformirani klub), Vitez, Beostar, Spartak, NS Stars, Beograd (reprezentacija U18), kao i mađarski Segedin.
Najveći problem regularnosti je naravno Crvena Zvezda. Kao i u drugim sportovima (vaterpolo, košarka, rukomet...), oni su zbog dugova ugasili stari klub KHK CZ i registrovali novi. To je napravilo pravnu papazjaniju, pošto nije jasno definisan status njihovih igrača. Taj klub egzistira samo da bi Goran Đaković prao novac, a interesantno je šta rade sa novcem koji dobijaju od grada. Naime, grad Beograd izdvaja određenu sumu novca za seniorske timove Partizana i Zvezde. Zvezda praktično uopšte nema seniorski tim, već taj novac protivpravno preusmerava za zakup termina za školu hokeja (koja po zakonu mora sama da se finansira). Tako imamo apsurdnu situaciju da Zvezda ima ubedljivo najviše termina za školicu hokeja, što im omogućuje da regrutuju više dece i uzmu više para od njihovih roditelja. Seniorski tim im je samo paravan koji služi da uzmu novac od grada, a poslednjih par godina odigraju par utakmica i onda se povlače iz takmičenja.
Biće naša amaterska, a Partizan će opet biti dominantan. Za sledeću sezonu se planiraju integracije, ali je još rano za priču da li će to biti sa Slovencima ili Mađarima. Interesantno je da bi domaća liga ove godine trebalo da ima čak 8 učesnika, ali videćemo šta će biti. Prijavljeni su Partizan, Crvena Zvezda (novoformirani klub), Vitez, Beostar, Spartak, NS Stars, Beograd (reprezentacija U18), kao i mađarski Segedin.
Najveći problem regularnosti je naravno Crvena Zvezda. Kao i u drugim sportovima (vaterpolo, košarka, rukomet...), oni su zbog dugova ugasili stari klub KHK CZ i registrovali novi. To je napravilo pravnu papazjaniju, pošto nije jasno definisan status njihovih igrača. Taj klub egzistira samo da bi Goran Đaković prao novac, a interesantno je šta rade sa novcem koji dobijaju od grada. Naime, grad Beograd izdvaja određenu sumu novca za seniorske timove Partizana i Zvezde. Zvezda praktično uopšte nema seniorski tim, već taj novac protivpravno preusmerava za zakup termina za školu hokeja (koja po zakonu mora sama da se finansira). Tako imamo apsurdnu situaciju da Zvezda ima ubedljivo najviše termina za školicu hokeja, što im omogućuje da regrutuju više dece i uzmu više para od njihovih roditelja. Seniorski tim im je samo paravan koji služi da uzmu novac od grada, a poslednjih par godina odigraju par utakmica i onda se povlače iz takmičenja.
MUĆKE- Junior
Odlican post, sve si odlicno objasnio, svaka cast! To se tolerise, a znamo koliko je problema Partizan imao sa upravom hale "Pionir" I gradskom vlasti, kad su za obezbjedjivanje leda u avgustu od Partizana trazili 40 000 evra, sto je cist bezobrazluk! Niko nije imao razumijevanja za najtrofejniji klub koji je od jedini vrijedan pomenaMUĆKE ::Bice live stream svih utakmica na ovoj stranici
u srpskom hokeju I koji je zapravo I reprezentacija Srbije!
Iceman- 3rd liner
Covek koji je napisao ovo je, inace, urednik sajta HK partizan ..
VIX- 1st liner
Nema veze, ali je ziva istina. Jesam grobar, ali nisam bolesnik, trudim se da uvijek realno sagledam stvari i mnogo puta kritikujem i Partizan, ali ovo je ziva istina. I u drugim sportovima se Zvezdi od strane drzave tolerise mnogo toga sto sigurno ne bi Partizanu da je u istoj situaciji.VIX ::Covek koji je napisao ovo je, inace, urednik sajta HK partizan ..
Iceman- 3rd liner
Ma nije ovo imalo veze sa postom, samo sam se nadovezao ..
Naravno da tolerise, pa Zvezda ima vise pristalica u narodu, a narod daje glasove, normalno da ce ih cuvati kao kap vode na dlanu, ali "realnost nije stvar na koju se mi osvrcemo" .. D.V
Naravno da tolerise, pa Zvezda ima vise pristalica u narodu, a narod daje glasove, normalno da ce ih cuvati kao kap vode na dlanu, ali "realnost nije stvar na koju se mi osvrcemo" .. D.V
VIX- 1st liner
Tako je VIX brate, dobro je rekao nas debeli!VIX ::Ma nije ovo imalo veze sa postom, samo sam se nadovezao ..
Iceman- 3rd liner
Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan ..
Uzgred, gubimo 4-2 od Estonaca, Mita Filipovic smanjio rezultat na 4-2 ..
VIX- 1st liner
Jako lijepo si to rekao, mislim na prvi dio posta. A to sto gubimo, ma dobro je da uopste igramo!VIX ::Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan ..
Iceman- 3rd liner
Izgubili 8:3, ali junacki smo pali! Imali smo 5:3 na 5 minuta do kraja, a onda je sevnula kontra i tu je bio kraj, jos ta 2 gola na kraju su bili slag na tortu ..
Kovacevic jedan i Dimitrije Filipovic 2 gola kod nas, za Estonce me boli ki*a ..
O zemljo Srbijoooo, sta uradi od profi kluba Partizan, jbm li vam sve! :@
Edit: To je rekao Dusko Radovic , ja sam samo citirao ..
Kovacevic jedan i Dimitrije Filipovic 2 gola kod nas, za Estonce me boli ki*a ..
O zemljo Srbijoooo, sta uradi od profi kluba Partizan, jbm li vam sve! :@
Edit: To je rekao Dusko Radovic , ja sam samo citirao ..
VIX- 1st liner
Evo, ko fol neki izvestaj ..Marvin ::Kako smo igrali?
VIX- 1st liner
Treba reci da ovaj turnir igramo bez par igraca koji su prosle sezone nastupali za zvezdu u, valjda, madjarskoj ligi, a kojima nisu jos predati papiri kako bi mogli da promene tim.
max cavalera- Junior
A za sta ce nam ti igraci nakon ovog turnira? Pa mi i sa ovim timom osvajamo nasu ligu bez problema ..max cavalera ::Treba reci da ovaj turnir igramo bez par igraca koji su prosle sezone nastupali za zvezdu u, valjda, madjarskoj ligi, a kojima nisu jos predati papiri kako bi mogli da promene tim.
VIX- 1st liner
Veruj mi da ne znam, izgleda su to deca od nekoga iz kluba pa cisto da ne gube godinu... Kako smo igrali danas, nisam stigao da ispratim zbog fudbala?
max cavalera- Junior
Gubili smo 5:0 posle 2/3 , nakon toga sam ugasio ..
VIX- 1st liner
ove sezone sam kompletno neinformisana. sta se desava? ima li sta od lige? igra li partizan negde? igra li iko ista?
bonus:
preslatko
bonus:
preslatko
rhadamanth- Administrator
Igra nasu polu amatersku komicno tragicnu ligu koju ce osvojiti u 2 utakmice ..
VIX- 1st liner
Strana 27 od 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Strana 27 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|