Zdravo prijatelji :D
+7
kb8
Che
SymphonyX
Galence
VIX
Marvin
nemanjaboo
11 posters
NHL Serbia :: NHL Serbia forum :: Zajednica :: Dobrodošlica
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Zdravo prijatelji :D
Iz Bora sam , studiram u Nisu, pratio NHL do prosle godine samo preko igrica, stalno uzimao Tampu, od prosle godine konstantno pratio, i evo izgleda da ce mi ovo biti prva sezona koju cu u celosti propratiti, od pocetka nema veceri da nisam odgledao utakmicu. Simpatisem i Minesotu.
nemanjaboo- Junior
Re: Zdravo prijatelji :D
Pozdrav momak, dobro nam dosao.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Navijac Boltsa, kul ..
Dobrodosao na najbolji forum o NHLu na Balkanu, nadamo se da ces biti aktivan ..
Dobrodosao na najbolji forum o NHLu na Balkanu, nadamo se da ces biti aktivan ..
VIX- 1st liner
Godine : 33
Pozdrav prijatelju, nadam se da ces se prijatno osecati na forumu...
U Nisu si znaci, ako nije tajna sta studiras i koje si godiste, pitam jer znam sjaset kolega iz bora na mom faxu, doduse iz vidjenja vise
U Nisu si znaci, ako nije tajna sta studiras i koje si godiste, pitam jer znam sjaset kolega iz bora na mom faxu, doduse iz vidjenja vise
Galence- AHL
Bolts Fan...
Interestin'
Dobro došao
Interestin'
Dobro došao
kb8- 3rd liner
Godine : 46
Pozdravljam vas sve koliko vas ima.Godinama pratim vaš forum i evo odlučih se da vam se priključim.Nadam se da ću svojim upisima i aktivnošću pridonijeti kvalitetu ovog odličnog foruma.
Dobrodosao.
Uzgred, zasto se neko odlucuje da samo prati forum a ne bude clan, to mi nije jasno bas?
Mada si dobar trenutak izabro, sad kad su Sharksi prvi.
Uzgred, zasto se neko odlucuje da samo prati forum a ne bude clan, to mi nije jasno bas?
Mada si dobar trenutak izabro, sad kad su Sharksi prvi.
Marvin- Administrator
Mozda ga je bilo sramota do sada... (msm zbog Sharksa )
Btw druze, jesi li sa Ledolomca mozda ili si samo ovako nabasa o na nas?
...
Kad vec pricamo, evo i ovi novi clanovi sto su se registrovali na pocetku sezone i javili ovde u pdf slabo pisu nesto. Slobodno ljudi, pa vidite kakve likove imamo na forumu sve..
Nekako uvek cekam da neko napise nesto strucnije, i da se malo vise pozabavi stvarima.
Trebali bi da uvedemo neko nedeljno vece gde svi gledamo jednu utakmicu (derbi neki) i pisemo samo o njoj.
Btw druze, jesi li sa Ledolomca mozda ili si samo ovako nabasa o na nas?
...
Kad vec pricamo, evo i ovi novi clanovi sto su se registrovali na pocetku sezone i javili ovde u pdf slabo pisu nesto. Slobodno ljudi, pa vidite kakve likove imamo na forumu sve..
Nekako uvek cekam da neko napise nesto strucnije, i da se malo vise pozabavi stvarima.
Trebali bi da uvedemo neko nedeljno vece gde svi gledamo jednu utakmicu (derbi neki) i pisemo samo o njoj.
Dobrodoslica Ajkuli ..
@Dzomba
Kakav ti je to debilan nik?
@Dzomba
VIX- 1st liner
Pozdrav momci i hvala na dobrodošlici.
Razlog zbog koga se prije nisam registrirao(probao sam pijan par puta)je trivijalan.Imam službeni mail koji je zaštićen i sa njega se nisam mogao konektirati,a bio sam lijen da otvorim neki normalan mail(gmail,net.hr...).Sada kada sam to riješio evo me na forumu.
Mimo ajkula imam još nekoliko dragih ekipa(Ducksi,Canesi,Bruinsi,Boltsi...jebote sve sami luzeri prošlih sezona tek sad vidim,naravno osim Luča i kompanije)tako da to nije razlog,ali da sam ubo trenutak biće da jesam.
Ajde da se ukratko i predstavim...Vinkovci,4 banke idući mjesec,obožavam hokej koji nisam imao gdje pratiti do unazad 2 godine kada sam uzeo platformu koja ima ESPN,kao i flat rate na kompu...žena,sin,posao,volim sve što vole mladi i svaku noć vilenim do 3-4 sata iako se dižem u pola 7.Vikendom odgledam i zadnje utakmice sa Zapada,tako da sam jutros legao u pola 7 nakon shootouta u Vancouveru.
Razlog zbog koga se prije nisam registrirao(probao sam pijan par puta)je trivijalan.Imam službeni mail koji je zaštićen i sa njega se nisam mogao konektirati,a bio sam lijen da otvorim neki normalan mail(gmail,net.hr...).Sada kada sam to riješio evo me na forumu.
Mimo ajkula imam još nekoliko dragih ekipa(Ducksi,Canesi,Bruinsi,Boltsi...jebote sve sami luzeri prošlih sezona tek sad vidim,naravno osim Luča i kompanije)tako da to nije razlog,ali da sam ubo trenutak biće da jesam.
Ajde da se ukratko i predstavim...Vinkovci,4 banke idući mjesec,obožavam hokej koji nisam imao gdje pratiti do unazad 2 godine kada sam uzeo platformu koja ima ESPN,kao i flat rate na kompu...žena,sin,posao,volim sve što vole mladi i svaku noć vilenim do 3-4 sata iako se dižem u pola 7.Vikendom odgledam i zadnje utakmice sa Zapada,tako da sam jutros legao u pola 7 nakon shootouta u Vancouveru.
Džomba ili Che nisam sa ledolomca,pravo da ti kažem ni ne sjećam se kako sam nabasao na vas,ali svidjeli ste mi se na prvu jer vidim da kužite materiju i da ste ovisnici kao i sam što sam.
Uzgred kako da stavim sliku kod nicka kakva je tu procedura?
Pozdrav shark i dobrodosao ,trenutno tvoji cijepaju sve redom
backy- 2nd liner
Ja kontam ko je sad ovo mislim neki novi clan aktivan kad ono dzomba ima problem podvojene licnostiVIX ::Dobrodoslica Ajkuli ..
@Dzomba
backy- 2nd liner
Sharks vk ::
Izaberes neku manju sliku sa neta (msm da je 150x150 ili nesto vise, nemoj me drzati za rec ), onda ides profile-->avatar-->Upload avatara sa vaše mašine ili Upload avatara sa URL adrese --> posalji .. To bi bilo to
@backy
Ista stvar, al kad sam video administratorsku boju znao sam da je to Dzomba ..
VIX- 1st liner
Pozdrav prijatelju, napokon neko ko voli Ajkule... Vec vidim da cemo se u mnogo cemu razumeti, pogotovo kad je izbor timova u pitanju
Galence- AHL
Cuj sve luzeri poslednjih sezona, svi imaju kup u poslednjih 10 godina.
A sto se slike tice, ne mora da bude manja, mozes kakvu hoces, doterace je forum sam.
A sto se slike tice, ne mora da bude manja, mozes kakvu hoces, doterace je forum sam.
Marvin- Administrator
Na sta mislis marvine kad kazes to za osvajace kupa u poslednjih 10 godina?
Jel to nesto zbog ne ulaska u PO koliko ono bese sezona?
I sta treba da znaci taj promenjen potpis? Neki novi momenti?
Jel i tebe nervira to sto volim da postavljam pitanja?
Jel to nesto zbog ne ulaska u PO koliko ono bese sezona?
I sta treba da znaci taj promenjen potpis? Neki novi momenti?
Jel i tebe nervira to sto volim da postavljam pitanja?
Galence- AHL
Napisa leksikon i prognoze svih noćašnjih utakmica,stisnem na pošalji i postova nema?!?Sat i po vremena ode u vjetar.Počinje Leafs-Bruins ode gledati.
Baš me zanima da li će ostati ovaj upis.
Gale, jel' ti dobro?
Sharks vk ::
To se i meni desavalo par puta, ako bas duze pises snimi za svaki slucaj, desi mi se da pisem i slucajno stisnem neki link i kad se vratim sve ode u vetar. Davno sam ja trazio to da se popravi, al ne nam sta je bilo s tim.Sharks vk ::Napisa leksikon i prognoze svih noćašnjih
utakmica,stisnem na pošalji i postova nema?!?Sat i po vremena ode u
vjetar.Počinje Leafs-Bruins ode gledati.
Marvin- Administrator
Strana 1 od 2 • 1, 2
NHL Serbia :: NHL Serbia forum :: Zajednica :: Dobrodošlica
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu