Olimpijski turnir - Sochi 2014
+23
FFC
Nemanja_93
Lemieux
narrogh
The Bear
Iceman
Breznjev
DeeDee
SymphonyX
Grof Bronza
Sharks vk
rhadamanth
MUĆKE
Galence
pap
delvidek
Marvin
VIX
Liverpool FC
kb8
backy
Augment
Che
27 posters
Strana 2 od 18
Strana 2 od 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Ko osvaja OI - Sochi 2014?
Re: Olimpijski turnir - Sochi 2014
Šta sam sad krivo reko?
kb8- 3rd liner
Godine : 46
Pa izgleda da Hrvati nemaju sanse, jer vodim u 2/3 sa 9-0 (Bartalis, Vas, Mihaly, Sofron, Sofron, Sikorcin, Kovacs, Ladanyi, Sikorcin).
Zasto nisu dosli tzv Crocan igraci? Trebalo bi da u Medvescaku igraju Hrvati, a ne strani igraci, to je trenutno najveci problem Hrvatske.
Sutra protiv Holandije izborimo plasman za 3 krug.
Idemo u Dansku.
Zasto nisu dosli tzv Crocan igraci? Trebalo bi da u Medvescaku igraju Hrvati, a ne strani igraci, to je trenutno najveci problem Hrvatske.
Sutra protiv Holandije izborimo plasman za 3 krug.
Idemo u Dansku.
delvidek- Junior
Mozda im je vazniji Medvescak i klub nego reprezentacija...
Cela stvar je glupa inace.. Svi smo svedoci kako se brzo menjaju ti igraci danas. Prosle godine igrali u Medvescaku, sad ne igraju, naravno da ih briga..
A msm da neki jos nisu ni ispunili taj uslov ili stavec.. Valjda kb8 ima info..
Cela stvar je glupa inace.. Svi smo svedoci kako se brzo menjaju ti igraci danas. Prosle godine igrali u Medvescaku, sad ne igraju, naravno da ih briga..
A msm da neki jos nisu ni ispunili taj uslov ili stavec.. Valjda kb8 ima info..
Jel vidis Dzomba sta sam pricao ..
Eto dokaza da su Huni bolji za 2klase od svih na ovom turniru ..
Sertich i Macaulay nisu dosli zbog "privatnih razloga", a Kinasewichu su nedostajale 2 nedelje da stekne prava da igra za Hrvatsku reprezentaciju, ali jbg zurilo se njemu da ide iz Medvescaka tako da nema to pravo koliko sam ja upucen ..
Eto dokaza da su Huni bolji za 2klase od svih na ovom turniru ..
Sertich i Macaulay nisu dosli zbog "privatnih razloga", a Kinasewichu su nedostajale 2 nedelje da stekne prava da igra za Hrvatsku reprezentaciju, ali jbg zurilo se njemu da ide iz Medvescaka tako da nema to pravo koliko sam ja upucen ..
VIX- 1st liner
Godine : 33
Ljudi nema se tu sta puno mudrovat...
Ovi 'stranci' nisu igrali jer ih boli qrac za to (trazili su slobodno da budu sa zenama, curama i sta vec ko ima) a Medvescak i Savez to dopustaju jer su svima vazniji privatni interesi od repke i boljitka HR hokeja kao takvog...
A i da su igrali, ne bi mi puno bolje prosli jer odkako je EBELa u nas mi jos uvijek nismo napravili niti jednog poluigraca koji bi mogao ravnopravno uletit u bitku s ovim recimo Madjarima a to je bilo jedna od ideja vodilja kad se krenulo s projektom EBELa, djeljenja pasoša tim CRO kanađanima i slicno...
S te strane, ***** im mamu svima jer eo ovo je treća godina kako sa sinom idem na treninge i malo pratim sva ta zbivanja oko i na ledu i sto se tice domaceg hokeja nismo nista bolji nego prije 3-4 godine, mozda smo cak i losiji...
Ovi 'stranci' nisu igrali jer ih boli qrac za to (trazili su slobodno da budu sa zenama, curama i sta vec ko ima) a Medvescak i Savez to dopustaju jer su svima vazniji privatni interesi od repke i boljitka HR hokeja kao takvog...
A i da su igrali, ne bi mi puno bolje prosli jer odkako je EBELa u nas mi jos uvijek nismo napravili niti jednog poluigraca koji bi mogao ravnopravno uletit u bitku s ovim recimo Madjarima a to je bilo jedna od ideja vodilja kad se krenulo s projektom EBELa, djeljenja pasoša tim CRO kanađanima i slicno...
S te strane, ***** im mamu svima jer eo ovo je treća godina kako sa sinom idem na treninge i malo pratim sva ta zbivanja oko i na ledu i sto se tice domaceg hokeja nismo nista bolji nego prije 3-4 godine, mozda smo cak i losiji...
kb8- 3rd liner
Bravo za Slovence, 4-2 protiv Bjelorusa
(mislim da ih čak nikad do sad nisu dobili, bar ne u službenim utakmicama)
Slovenci su, bar po meni mada je to dosta i subjektivno, odigrali jednu vrlo vrlo dobru utakmicu. Potpuno su nadigrali na papiru možda najjaču ekipu na turniru, pogotovo prvu i zadnju trećinu. Bjelorusi su imali zapravo dosta sreće jer su Slovenci vodili s 2-0 i djelom svojim greškama dopustili su Bjelorusima da izjednače.
Deda Razingar je zabio prekrasan pobjednički gol iz penala s igračem manje još k tome
Čini se da Danska ide prema pobjedi protiv Ukrajne pa bi sutrašnji dvoboj(21h) Slovenije i domaćina Danske već mogao dati putnika na OI.
Mislim da bi bilo upravo fantastično ukoliko Slovencima pođe za rukom izborit OI, pravi podvig...a pogotov sad kad su Jesenice spičkali, Maribor i Celje gotovo da su na amaterskoj razini i osim u Ljubljani hokej u Sloveniji prolazi kroz jedno žalosno i crno razdoblje.
(mislim da ih čak nikad do sad nisu dobili, bar ne u službenim utakmicama)
Slovenci su, bar po meni mada je to dosta i subjektivno, odigrali jednu vrlo vrlo dobru utakmicu. Potpuno su nadigrali na papiru možda najjaču ekipu na turniru, pogotovo prvu i zadnju trećinu. Bjelorusi su imali zapravo dosta sreće jer su Slovenci vodili s 2-0 i djelom svojim greškama dopustili su Bjelorusima da izjednače.
Deda Razingar je zabio prekrasan pobjednički gol iz penala s igračem manje još k tome
Čini se da Danska ide prema pobjedi protiv Ukrajne pa bi sutrašnji dvoboj(21h) Slovenije i domaćina Danske već mogao dati putnika na OI.
Mislim da bi bilo upravo fantastično ukoliko Slovencima pođe za rukom izborit OI, pravi podvig...a pogotov sad kad su Jesenice spičkali, Maribor i Celje gotovo da su na amaterskoj razini i osim u Ljubljani hokej u Sloveniji prolazi kroz jedno žalosno i crno razdoblje.
pap- 2nd liner
Godine : 45
Bice jako zanimljivo i meni jako drago uz sve to ako Slovenci prodju na OI. Iskreno pre meca sa Belorusijom nisam ocekivao, opet sam nekako smatrao Beloruse kvalitetnije ali eto, videcemo, bice tu jos zanimljivih meceva.
Pratio sam Nemacku i Holandiju, bio je prenos na Sport1 i mislim da tu nemci nece imati problema
Pratio sam Nemacku i Holandiju, bio je prenos na Sport1 i mislim da tu nemci nece imati problema
Galence- AHL
Gde ce Slovenija na OI, sta se lozite...
Mene iznenadjuje doduse kako su uspeli da dobiju Belorusiju. No, uglavnom, Dansku ce tesko uspeti, a i Ukrajnu isto.
Mene iznenadjuje doduse kako su uspeli da dobiju Belorusiju. No, uglavnom, Dansku ce tesko uspeti, a i Ukrajnu isto.
pap ::
Da, ovo je strava što se kod njih događa... Klinci njihovi, mala škola, trenira na Bledu i to tu i tamo, kad uspiju uhvatit termin... Je'ote, malci do 8 godina a led vide samo na TVu... Pre jeb*** žalosno...
kb8- 3rd liner
Che ::Gde ce Slovenija na OI, sta se lozite...
Slovenija-Danska 2-1
Uistinu nevjerojatan pothvat Slovenaca
pap- 2nd liner
Neverovatan ali nemoj da te cudi kad Dzomba kaze da je nesto "nemoguce" ili "Gde ce Slovenija na OI, sta se lozite..." Primetio sam ja to i u primeru LA Kingsa i Minesote kako je odreagovao na moje komentare.
Mada sad mi je drago da je tako odreagovao, pa je tako mozda i prizvao malo srece Slovencima.
za danasnju pobedu
Mada sad mi je drago da je tako odreagovao, pa je tako mozda i prizvao malo srece Slovencima.
za danasnju pobedu
Galence- AHL
I, jel treba Slovencima jos pobeda protiv Ukrajine ili mogu i bez nje na OI?
Ne pratim.
Ne pratim.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Marvin ::I, jel treba Slovencima jos pobeda protiv Ukrajine ili mogu i bez nje na OI?
Ne pratim.
Ne treba
pap- 2nd liner
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=22110:slovenija-na-oi-vo-sochi&catid=85:vesti&Itemid=123
Na Makedonskom je, moj rukopis ..
Bravo za Slovence! Lix je bog!
Na Makedonskom je, moj rukopis ..
Bravo za Slovence! Lix je bog!
Poslednji izmenio VIX dana Sub Feb 09, 2013 4:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
VIX- 1st liner
...a ni David Rodman nije los
pap- 2nd liner
pap ::...a ni David Rodman nije los
Ma daleko je i on od loseg, kao i svi iz repke Slovenaca, ali je Lix jedini bogotac tamo ..
VIX- 1st liner
Galence, iznenadjenje se s razlogom zove iznenadjenje.
@ Marvin
Msm da im ne treba, posto imaju bolji skor u duelima i sa Belorusijom, i sa Danskom..
@ Marvin
Msm da im ne treba, posto imaju bolji skor u duelima i sa Belorusijom, i sa Danskom..
Ma ajte ljudi, sto ste naivni.
Slovenci su kita marjanova, dobro su oni ovo platili i pretplatili. Pobediti Beloruse i Dance na kvalitet, kako da ne.
Slovenacka vlada na celu sa premijerom i predsednikom su podmitili za dobre pare obe ekipe kako bi prosli na Olimpijadu i barem malo umirili pučanstvo u Sloveniji od sranja koje se spremaju tamo. Jos malo fali da budu 5 oktobar u Sloveniji, ovo je najmanje sto su mogli da ucine i sto su pljunuli par miliona na pravo mesto za Olimpijadu.Sad ce pučanstvo da bude mirno jedno izvesno vreme jer su postigli HISTORIJSKI uspeh
A vi se i dalje palite na Sloveniju i njihov hokej.
Slovenci su kita marjanova, dobro su oni ovo platili i pretplatili. Pobediti Beloruse i Dance na kvalitet, kako da ne.
Slovenacka vlada na celu sa premijerom i predsednikom su podmitili za dobre pare obe ekipe kako bi prosli na Olimpijadu i barem malo umirili pučanstvo u Sloveniji od sranja koje se spremaju tamo. Jos malo fali da budu 5 oktobar u Sloveniji, ovo je najmanje sto su mogli da ucine i sto su pljunuli par miliona na pravo mesto za Olimpijadu.Sad ce pučanstvo da bude mirno jedno izvesno vreme jer su postigli HISTORIJSKI uspeh
MUĆKE- Junior
MUĆKE ::Ma ajte ljudi, sto ste naivni.
Dobar
pap- 2nd liner
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=440538
Marvin- Administrator
Godine : 32
Marvin ::http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=440538
apsolutno ih ne konstatujem dok ne pozovu i beraneka, da ja i moj pak mozemo zajedno da navijamo dok gledamo tekme
rhadamanth- Administrator
Strana 2 od 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Strana 2 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu