Olimpijski turnir - Sochi 2014
+23
FFC
Nemanja_93
Lemieux
narrogh
The Bear
Iceman
Breznjev
DeeDee
SymphonyX
Grof Bronza
Sharks vk
rhadamanth
MUĆKE
Galence
pap
delvidek
Marvin
VIX
Liverpool FC
kb8
backy
Augment
Che
27 posters
Strana 8 od 18
Strana 8 od 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Ko osvaja OI - Sochi 2014?
Re: Olimpijski turnir - Sochi 2014
Vi ste svi sigurno SBB. Meni Radijus Vektor nije skremblovao...
Mada mi je slika losa, jedva se vidi pak. Nekako, valjda zato sto imamo 3 TVa ili sta, na ovom mom je signal dosta slabiji u odnosu na druga dva...
Mada mi je slika losa, jedva se vidi pak. Nekako, valjda zato sto imamo 3 TVa ili sta, na ovom mom je signal dosta slabiji u odnosu na druga dva...
P.K. Subban and Matt Duchene will be the healthy scratches for Team Canada on Thursday.
Imao sam osjecaj da ce Duchene da iskida na ovom internacionalnom ledu,ali morao bi i da igra
Imao sam osjecaj da ce Duchene da iskida na ovom internacionalnom ledu,ali morao bi i da igra
Derek Stepan will be a healthy scratch on Thursday for the United States.
He will be joined in the press box by defenseman Justin Faulk and goaltender Jimmy Howard.
Carey Price will be in goal when Canada plays Norway on Wednesday.Roberto Luongo will get the nod for Friday's contest against Austria.
He will be joined in the press box by defenseman Justin Faulk and goaltender Jimmy Howard.
Carey Price will be in goal when Canada plays Norway on Wednesday.Roberto Luongo will get the nod for Friday's contest against Austria.
Ruski PP me malo podsjeca na PP Canucksa,samo dodavanja,dodavanja i jos dodavanja Dobar pocetak Rusa,mada Slovenci nisu neki parametar.Ovaj drugi mec dosta tvrdji i fizicki intenzivniji.
Mozda konacno nesto i pogodim.Sjajno igraju protiv Slovaka,mada su ovi anemicni do zla boga.SymphonyX ::Kako se priblizava turnir,sve sam ubjedjeniji da ce Ameri napravit dobar rezultat.
ameri ubise ove jadnije iz slovacke.. rusi ocekivano.. prva utakmica pre ddomacom publikom, protivnik koji je zeljan dokazivanja, pritisak.. bice bolji svaku narednu utakmicu.. bar se nadam
Grof Bronza- 2nd liner
Danas sam nekako gledao obje utakmice istovremeno! Komentator RTS-a je toliko lupao gluposti da je mene bilo sramota!
Za Marincina je rekao da je bek "Edmonda", spominjao je loptu umjesto paka, vidjelo se da ne zna pravila hokeja, a o izgovoru prezimena igraca da ne pricam...!
Za Marincina je rekao da je bek "Edmonda", spominjao je loptu umjesto paka, vidjelo se da ne zna pravila hokeja, a o izgovoru prezimena igraca da ne pricam...!
Iceman- 3rd liner
Godine : 36
Ne radi Zvonko Mihajlovski?
Marvin- Administrator
Godine : 32
Ja ne znam da li je on jos na RTS-u, ali ne prenosi hokej, bar za sada! Prenose rade neki diletanti, sve neki "fensi" "teniserski" komentatori!Marvin ::Ne radi Zvonko Mihajlovski?
Samo dok jednom na hokejaskim mecevima pocnu spominjati termine "prvi i drugi servis", "ritern" i pocnu pricati o podlogama...!
Iceman- 3rd liner
Idem sutra u RTS, ocekujte moj retardirani glas od nedelje.
Marvin- Administrator
Moze, puna podrska!Marvin :: Idem sutra u RTS, ocekujte moj retardirani glas od nedelje.
Iceman- 3rd liner
Tek da cujete careve sa RTCG,nemaju likovi blage veze sta se desava.
ja uopste ne razumem ovo zamrzavanje slike svega sto drugi prenose. otkupili su ekskluzivna prava? onda nek prenose sve. a ne da prenose po dogadjaj-dva dnevno od deset, a sve se blokira.
jbt, kako su mi upropastili igre. uzas.
marvine, idi. idi odmah. ako treba idemo svi sa tobom, da provalimo unutra i da ti obezbedjujemo sobu za prenos dok radis
marvine, idi. idi odmah. ako treba idemo svi sa tobom, da provalimo unutra i da ti obezbedjujemo sobu za prenos dok radis
rhadamanth- Administrator
Nikad gori nisu bili! Nikad gori! A veliki problem je i to sto, koliko sam informisan, samo drzavne televizije imaju pravo prenosa, ne znam koji su to fazoni, zato na Eurosportu nema nista s olimpijade! Prije su oni dobro pratili.starbuck ::ja uopste ne razumem ovo zamrzavanje slike svega sto drugi prenose. otkupili su ekskluzivna prava? onda nek prenose sve. a ne da prenose po dogadjaj-dva dnevno od deset, a sve se blokira.
Iceman- 3rd liner
Kako je krenulo, jos ce se Slovenija i Norveska umijesati u borbu za medalje!
Iceman- 3rd liner
A Micin Aleksandar Stjen ..
A Makedonski komentatori? Dzon TavareSH, Lunkist, Aleksander Sten, Jagar ..
Tuzno je koliko je hokej zapostavljen kao sport u ovim krajevima ..
A Makedonski komentatori? Dzon TavareSH, Lunkist, Aleksander Sten, Jagar ..
Tuzno je koliko je hokej zapostavljen kao sport u ovim krajevima ..
VIX- 1st liner
Godine : 33
Pa dobro, i ja kazem Tavareš. Nekako mi je prirodnije.
Marvin- Administrator
a sve bi bilo tako lepo samo kad bi ucutali.
nije mi jasna ta potreba da melju kao navijeni tokom celog meca i da prepricavaju sve sto vide na ekranu, kao da je radio prenos u pitanju, a ne tv i kao da mi sve to ne vidimo. ono, ubaci poneki KOMENTAR, a ne samo blablablabla....
i, naravno, pod komentar ne mislim ko se sa kim zabavlja, kad se gde zapio i bio hapsen ili kakvog kucnog ljubimca ima.
nije mi jasna ta potreba da melju kao navijeni tokom celog meca i da prepricavaju sve sto vide na ekranu, kao da je radio prenos u pitanju, a ne tv i kao da mi sve to ne vidimo. ono, ubaci poneki KOMENTAR, a ne samo blablablabla....
i, naravno, pod komentar ne mislim ko se sa kim zabavlja, kad se gde zapio i bio hapsen ili kakvog kucnog ljubimca ima.
I najgore od svega što čak nisu ni otputovali na OI nego komentarišu iz Bg studija,ovog danas "Edmund Oilersa" prvi put u životu sam čuo?!
Breznjev- 2nd liner
Godine : 52
Ne moye Marvin da komentarise, moram ja...
HRT2 ima odlican program, svidja mi se sto i u pauyama ubacuju stvari, a ne idu tolko reklame..
HRT2 ima odlican program, svidja mi se sto i u pauyama ubacuju stvari, a ne idu tolko reklame..
Che ::Ne moye Marvin da komentarise, moram ja...
a kako ti to imas hrt?
Možeš i ti, ja sam i onako više za ulogu konsultanta i kao color guy.
Marvin- Administrator
Breznjev ::I najgore od svega što čak nisu ni otputovali na OI nego komentarišu iz Bg studija,ovog danas "Edmund Oilersa" prvi put u životu sam čuo?!
pre neki dan voditelj iz studija (tokom zenskog spusta) rekao da mu je korac sa lica mesta javio neke podatke.
znaci, rts ima tamo ljude, platili smo im ekskurziju, a gledacemo verovatno neke satro putopise za jedno mesec-dva kad izmontiraju snimke svojih zajebancija po sochiju
Marvin ::Možeš i ti, ja sam i onako više za ulogu konsultanta i kao color guy.
ono, voditeljski tandem. che&marv "sa nama nikad nije dosadno"
Strana 8 od 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Strana 8 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu