HockeyX, pozdrav svima!
+4
Pufta
Che
Lazicy
HockeyX
8 posters
NHL Serbia :: NHL Serbia forum :: Zajednica :: Dobrodošlica
Strana 1 od 1
HockeyX, pozdrav svima!
Ja sam Darko iz Osijeka (HRV), obožavam NHL i pratim ga od lockouta, svijedlo mi se što na ovim prostorima ima neki NHL forum pa sam se odlučio pridružiti, iako sam pomoćni administrator na jednom drugom hokejaškom forumu, taj forum je bio namjenjen za igranje NHL-a online pa je to sve skupa propalo i ostalo je svega nas par aktivnih koji pratimo NHL onako pravo!
Nadam se da ovdje ima više ljudi koji tako prate NHL i da se može puno toga korisnog čuti, naučiti i svakako nadam se ugodnom druženju.
E da imam 22 god i hokej pratim od svoje 10. godine i Nagana kada sam se naprosto zaljubio u ovaj sport, a najzaslužniji za to je bio Diminator (Domink Hašek)
Nadam se da ovdje ima više ljudi koji tako prate NHL i da se može puno toga korisnog čuti, naučiti i svakako nadam se ugodnom druženju.
E da imam 22 god i hokej pratim od svoje 10. godine i Nagana kada sam se naprosto zaljubio u ovaj sport, a najzaslužniji za to je bio Diminator (Domink Hašek)
Re: HockeyX, pozdrav svima!
Dobro došao i uživaj.
Lazicy- Administrator
Godine : 32
Al najjace mi je sto napise Osijek, pa u zagradi HRV, ko da mi ne znamo gde je Osijek..
Dobrodosao, eto, ima vas vise iz Hrvatske ovde, i to uglavnom mojom zaslugom (ne pitaj me zasto ). Ali mislim da si ti prvi koji zna malo vise o hokeju..
Svaki komentar i post je pozeljan, narocito zato sto je forum u razvoju. Ma ono, i spam nam nije stran, cak ni upravi (narocito ne upravi.. ). Imamo pravila negde, ali ne bih ni ja sam znao gde se nalaze. Uglavnom, cenim da sigurno nece dolaziti do takvih situacija u kojima moramo da ih primenjujemo, jer su predmeti sprdnje i (blagog) vredjanja na ovom forumu uglavnom dve osobe koje su postovale dosad u ovoj temi. A posto smo liberalan forum..
Hasek je neverovatan, no nazalost, ja ga nisam gledao uzivo kao ti, s obzirom da sam malo mladji.. Navijaca Flajersa ima na forumu.. Ustvari, najvise postova je u temi Flajersa..
I opet, dobrodosao... Drago bi mi bilo da vas ima jos iz Hrvatske, zato prenesi vest ljudima koji vole hokej i NHL.. Uvek mi je nekako zao sto nas nema vise u fantazi ligi ove godine, a najvise mrzim kada ljudi pocnu da se interesuju neposredno po pocetku lige.. :;S:
Dobrodosao, eto, ima vas vise iz Hrvatske ovde, i to uglavnom mojom zaslugom (ne pitaj me zasto ). Ali mislim da si ti prvi koji zna malo vise o hokeju..
Svaki komentar i post je pozeljan, narocito zato sto je forum u razvoju. Ma ono, i spam nam nije stran, cak ni upravi (narocito ne upravi.. ). Imamo pravila negde, ali ne bih ni ja sam znao gde se nalaze. Uglavnom, cenim da sigurno nece dolaziti do takvih situacija u kojima moramo da ih primenjujemo, jer su predmeti sprdnje i (blagog) vredjanja na ovom forumu uglavnom dve osobe koje su postovale dosad u ovoj temi. A posto smo liberalan forum..
Hasek je neverovatan, no nazalost, ja ga nisam gledao uzivo kao ti, s obzirom da sam malo mladji.. Navijaca Flajersa ima na forumu.. Ustvari, najvise postova je u temi Flajersa..
I opet, dobrodosao... Drago bi mi bilo da vas ima jos iz Hrvatske, zato prenesi vest ljudima koji vole hokej i NHL.. Uvek mi je nekako zao sto nas nema vise u fantazi ligi ove godine, a najvise mrzim kada ljudi pocnu da se interesuju neposredno po pocetku lige.. :;S:
Poslednji izmenio Dzomba dana Pet Okt 29, 2010 1:59 am, izmenjeno ukupno 1 puta
dobrodosao
admin nam je malo seljacki nastrojen ali navici ces se vec
Pufta- VIP
Godine : 57
Zivio Zemo i dobro nam dosao
kb8- 3rd liner
Godine : 46
Pufta ::dobrodosao
i malo je debeo. kad je gladan zna da bude nervozan, ali prođe ga čim pojede komad slanine.
Lazicy- Administrator
Godine : 32
Dobro nam dosao!
Liverpool FC- Moderator
Godine : 33
Dobrodosao na Da nemas ti slucajno blog sa prognozom rezultata?Sad se sjetih da sam nedavno naletio na tako nesto.
SymphonyX ::Dobrodosao na Da nemas ti slucajno blog sa prognozom rezultata?Sad se sjetih da sam nedavno naletio na tako nesto.
da imam blog, ali nebi ga rekalmirao, i nije da s eisključivo bavi prognozom rezultata NHL-a iam svega a NHL ej naravno glavni...šteka u zadnje vrijeme, ima na mom blogu i preview svih NHL ekipa i kad sam malo čitao ovdje neke također previewe dosta slična razmišljanja imamao...no dobro
Uglavnom mislim da sam negdje u profilu stavio svoj link od tog bloga... BTW za danas ako stignem ću kasnije postavit Chicago-Edmonton ali me malo brine ozljeda Hosse, no o tome an blogu ako stigne...pozdrav
Mi smo za saradnju, ako si i ti.. Zapravo, naiso sam i ranije na tvoj blog, i to preko nasih partnera, http://hockeyzone.bloger.hr ..
Malo je hokejaskih sajtova u ovom regionu, treba da se drzimo zajedno.
Posebno mi se svidja ESPN skorbord.. Korisna stvarcica jbt.
Malo je hokejaskih sajtova u ovom regionu, treba da se drzimo zajedno.
Posebno mi se svidja ESPN skorbord.. Korisna stvarcica jbt.
Similar topics
» Pozdrav svima!
» Pozdrav svima...
» Pozdrav svima, cast mi je da sam ovde :)
» Pozdrav........
» Zdravo svima!!! :)
» Pozdrav svima...
» Pozdrav svima, cast mi je da sam ovde :)
» Pozdrav........
» Zdravo svima!!! :)
NHL Serbia :: NHL Serbia forum :: Zajednica :: Dobrodošlica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu