Sta trenutno slusate?
+33
Grof Bronza
narrogh
Sharks vk
Sima90
sweeper19
kb8
Breznjev
ZigZag
Jaz
maminho
HockeyX
backy
OHK Beograd
Augment
rhadamanth
VIX
pap
bogic9
Бледолики
popxl
Issa
Marvin
Nele
ιвяσ
Lemieux
Liverpool FC
Lazicy
SymphonyX
Che
milanche
Strax
Pufta
Bard
37 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Sta trenutno slusate?
...Krasan momak,pogotovo mi se sviđa ovaj trzaj nogom na 01.35!narrogh ::I da ne zaboravim, najjači spot ikada!
Apsolutno se slažem!Che ::
Jebeni genijalci.
"I pesma i spot su pravo remek delo... "
narrogh- 3rd liner
Godine : 44
Po meni tu u rangu sa Metalikinim najboljim baladama...
Odlican thrash bend Testament svakako. Odmah tu uz veliku cetvorku, po meni.
Che ::Metalika, od ovih svih thrash bendova, ubedljivo nahgore zvuci uzivo. Ubedljivo.
Vidim da se na prethodne 2-3 strane spominjalo dosta dobrih bendova,a i nema Bugara vise.
Pomesao sam od narodnjaka do hip-hopa, glava mi puce. Sto se tice pesme,
VIX- 1st liner
Godine : 33
Che ::Po meni tu u rangu sa Metalikinim najboljim baladama...
Gledao sam ih u prošlom stoljeću na jednom festivalu uz My Dying Bride i The Almighty...moćan bend Return je svakako jedna od najljepših i rijetkih laganijih stvari.
SymphonyX ::Che ::Metalika, od ovih svih thrash bendova, ubedljivo nahgore zvuci uzivo. Ubedljivo.
Vidim da se na prethodne 2-3 strane spominjalo dosta dobrih bendova,a i nema Bugara vise.
Gledao sam u životu dosta rock i metal bendova od Stonesa nekoliko puta,Ramonesa,Faith No More,Whitesnake,Sick of it all,ovih gore pomenutih...ali daleko najbolje uživo su zvučali Iron Maideni!Kad njih vidiš uživo vidiš da nema dalje,to je to,vrhunac.Vjerujte mi na riječ i ko može neka ode u Zagreb 31.07. ove godine na njihov koncert.Vrijedi svake pare.
Da.. Poslusao sam, i stojim pri tome..SymphonyX ::Che ::Metalika, od ovih svih thrash bendova, ubedljivo nahgore zvuci uzivo. Ubedljivo.
I Megadeth, pre svega zato sto Mustainu nesto puca glas cesto.. Slejer OK, a Anthrax sa Beladonom zvuci bolje nego ikad. Msm da je Beladona bolji sada nego kad je bio mladji. Pricaju da se ostavio alkohola, pa to..
Ovo sam inace govorio za Big 4 tour, da ne bude zabone..
Kad smo vec kod toga kako ko zvuci, braca Calavera nisu tu Sepulture, al meni su im koncerti full, jer se ovaj crnac mnogo dobro dere..
Na moju srecu, ovo jos nisam poceo da slusam (iako je zanimljiva pesma), ali priznajem da sam video pogledao nekoliko puta...
Ovi Poljaci su bolesni... Bendovi su im bolesni...
Sharks vk ::
Gledao sam u životu dosta rock i metal bendova od Stonesa nekoliko puta,Ramonesa,Faith No More,Whitesnake,Sick of it all,ovih gore pomenutih...ali daleko najbolje uživo su zvučali Iron Maideni!Kad njih vidiš uživo vidiš da nema dalje,to je to,vrhunac.Vjerujte mi na riječ i ko može neka ode u Zagreb 31.07. ove godine na njihov koncert.Vrijedi svake pare.
Karta je spremna.. to se ne propusta!
Augment- 2nd liner
Augment ::Sharks vk ::
Karta je spremna.. to se ne propusta!
Ja je još nisam nabavio,ali stignem...kum moj se brine za to,a kod njega uvijek ima vremena.Razmijenit ćemo brojeve,red bi bio i da se sretnemo.
Ma ko jos uzima Big4 u bilo kakvo razmatranje.Citava ta organizacija je bila uzasna,pricao sam sa ljudima koji su bili i kazu da je to bila ssprdnja.Odradili su to za pare i kraj.Nijedan od tih bendova ne treba gledat kroz tu prizmu.Svaka cast ostalim thrash bendovima,ali za mene je Coroner broj 1.Che ::Da.. Poslusao sam, i stojim pri tome..SymphonyX ::Che ::Metalika, od ovih svih thrash bendova, ubedljivo nahgore zvuci uzivo. Ubedljivo.
I Megadeth, pre svega zato sto Mustainu nesto puca glas cesto.. Slejer OK, a Anthrax sa Beladonom zvuci bolje nego ikad. Msm da je Beladona bolji sada nego kad je bio mladji. Pricaju da se ostavio alkohola, pa to..
Ovo sam inace govorio za Big 4 tour, da ne bude zabone..
Kad smo vec kod toga kako ko zvuci, braca Calavera nisu tu Sepulture, al meni su im koncerti full, jer se ovaj crnac mnogo dobro dere..
Na moju srecu, ovo jos nisam poceo da slusam (iako je zanimljiva pesma), ali priznajem da sam video pogledao nekoliko puta...
Ovi Poljaci su bolesni... Bendovi su im bolesni...
Poljaci imaju gomilu dobrih bendova,Behemoth je trenutno najpoznatiji iako nije najkvalitetniji.Taj shock efekat privlaci ljude iako muzika samo po sebi uopste nije losa
Maideni su neprolazne legende,live nastupi su im neponovljivi.Sreca pa su bili u BG dva puta
Ma, ništa bez Norveške!
narrogh- 3rd liner
Pa naravno da su radili zbog para.. Zbog cega bi drugog..
Uostalom, 80% ljudi je tu doslo samo zbog Metalike, sto je tuga. Mada, ovaj show u Sofiji je jos bio jedan i od boljih. Mene je recimo Anthrax tu odusevio. A i publika je bila relativno OK.
Coroner nisam slusao, iskreno. Ali evo, sad cu...
Btw, pre par nedelja bio u (fensi) kafani, muvamo se ortak i ja po gradu, ono sve metalci.. Ja reko sta je ovo, i onda videh liku na majci i setih se.. Dolazili su Sabaton i Eluveitie to vece.
Ne slusam nijedan od ova dva, mada su zanimljivi.. Sabaton je kao bio headliner (osim ova 2 poznatija, bilo je jos par nekih msm), mada oni mene malo smaraju sa tematikom pre svega. Eluveitie je zanimljiviji..
Uostalom, 80% ljudi je tu doslo samo zbog Metalike, sto je tuga. Mada, ovaj show u Sofiji je jos bio jedan i od boljih. Mene je recimo Anthrax tu odusevio. A i publika je bila relativno OK.
Coroner nisam slusao, iskreno. Ali evo, sad cu...
Btw, pre par nedelja bio u (fensi) kafani, muvamo se ortak i ja po gradu, ono sve metalci.. Ja reko sta je ovo, i onda videh liku na majci i setih se.. Dolazili su Sabaton i Eluveitie to vece.
Ne slusam nijedan od ova dva, mada su zanimljivi.. Sabaton je kao bio headliner (osim ova 2 poznatija, bilo je jos par nekih msm), mada oni mene malo smaraju sa tematikom pre svega. Eluveitie je zanimljiviji..
Dobro sve, ali reci mi dzombasti jesi to izdao svog ljubimca Sabana?
Augment- 2nd liner
Saban je najveci, to se zna. Uz Sinana, naravno. I Semsu, kraljicu narodne muzike...
"Izdao...". Ja sam oduvek slusao vise vrsta muzike. Ono sto mi se svidi uhu, ja slusam. A Saban je tu medju prvima, jer covek jednostavno otkida...
"Izdao...". Ja sam oduvek slusao vise vrsta muzike. Ono sto mi se svidi uhu, ja slusam. A Saban je tu medju prvima, jer covek jednostavno otkida...
narrogh ::Ma, ništa bez Norveške!
Jedan je Emperor Immortal ima najludje spotove na svijet,svaki put se posteno nasmijem
SymphonyX ::
Jedan je Emperor Immortal ima najludje spotove na svijet,svaki put se posteno nasmijem
narrogh- 3rd liner
Che ::Saban je najveci, to se zna. Uz Sinana, naravno. I Semsu, kraljicu narodne muzike...
Pravi roker(metalac,punker...)nije onaj koji slijepo slijedi i gura svoj fazon i način razmišljanja,već onaj koji se ne stidi priznati da mu se sviđa nešto što se nikako ne bi smjelo vezati uz njega.Pa makar to bili i narodnjaci!Ja lično sam odrastao i stasao uz rok,živim ga čitav život,ali kada krenu emocije(iliti alkohol)nema ništa bolje od braće Matić,Miroslava,Kenana,Sinana...
Sharks vk ::Che ::Saban je najveci, to se zna. Uz Sinana, naravno. I Semsu, kraljicu narodne muzike...
Pravi roker(metalac,punker...)nije onaj koji slijepo slijedi i gura svoj fazon i način razmišljanja,već onaj koji se ne stidi priznati da mu se sviđa nešto što se nikako ne bi smjelo vezati uz njega.Pa makar to bili i narodnjaci!Ja lično sam odrastao i stasao uz rok,živim ga čitav život,ali kada krenu emocije(iliti alkohol)nema ništa bolje od braće Matić,Miroslava,Kenana,Sinana...
A vrhunac vrhunaca je Petrijin venac...to kad čujem dođe mi da se raspametim!Baš sad to slušam.
Kakav sam ja nebulozan lik,Petrijin venac u 05.49 h!
Ne mogu da iybacim pesmu iy glave.. Preyarayan refren..
No name
Like a shadow on a moonless night
Real game
He'll be there to uphold
Justice, law and order
And you'll pay
The highest fee
When the gunslinger takes it's peace
No name
Like a shadow on a moonless night
Real game
He'll be there to uphold