Sta trenutno slusate?
+33
Grof Bronza
narrogh
Sharks vk
Sima90
sweeper19
kb8
Breznjev
ZigZag
Jaz
maminho
HockeyX
backy
OHK Beograd
Augment
rhadamanth
VIX
pap
bogic9
Бледолики
popxl
Issa
Marvin
Nele
ιвяσ
Lemieux
Liverpool FC
Lazicy
SymphonyX
Che
milanche
Strax
Pufta
Bard
37 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Sta trenutno slusate?
Meni je ovo too hardcore, ali mozda ga ja ne kapiram bas najbolje, ko ce ga znati ..
VIX- 1st liner
Godine : 33
Ne kayem sto je death metal (a VIXu je svaki death metal to hard core), nego sa ovim religioynim sranjem i tim.. Toliko je ocigledno da to ciljaju, nasli su segment tryista tipa...
Malo je prenaglaseno. A i pesma nije nesto posebno, sama po sebi..
Malo je prenaglaseno. A i pesma nije nesto posebno, sama po sebi..
Vecina njihovih tekstova ima okultne ili antihriscanske teme,ali meni ne smeta.Ova pjesma nosi neku bolesnu energiju,svaki put bi rusio nesto kad je cujem.Sto se kvaliteta tice,nije medju najboljima,ali daje mlazni pogon
Lutovac, bacicu ti par skrinova, a ti mi reci sta od toga valja.. Da ne slusam sve...
Ovo je kao neka MP3 metal kompilacija vol. 1, ima 114 fajlova.. Kupljena na budyi pre par godina ya 150 kinti, sad je iskopah nesto.. Uglavnom, tvoja oblast, velicanje djavola i sve to..
Evo...
Ovo je kao neka MP3 metal kompilacija vol. 1, ima 114 fajlova.. Kupljena na budyi pre par godina ya 150 kinti, sad je iskopah nesto.. Uglavnom, tvoja oblast, velicanje djavola i sve to..
Evo...
Angelcorpse ti je solidan bend,nista spektakularno,takvih ima na stotine.Cradle Of Filth(ne Credle) je liricki mnogo jak bend,Dani je sjajan tesktopisac.Najbolji albumi su Midian i Dusk..and Her Embrace.Ovo ostalo mozes,a i ne moras da poslusas.Dimmu ima kvalitetne albume,ali ovi koje imas nisu medju njima,ali ovo je ipak "must hear" zbog uticaja benda u zanru,ali ti se ne moras mnogo cimat oko toga.Therion je bend koji bi ti se mogao najvise dopast jer je zvuk mnogo raznovrsniji i ima preklapanja zanrova.Ova dva albuma su odlicna.
Hvala na odgovoru... Probacemo nesto...
...
Trenutno:
Kakva stvar..
No flag, no uniform
No colour or religion
Has ever stopped a bullet from the gun
...
Trenutno:
Kakva stvar..
No flag, no uniform
No colour or religion
Has ever stopped a bullet from the gun
Ajmo malo druge iz "velike cetvorke"...
Imali su neki zajednicki koncert u Sofiji valjda pre 2 godine (Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax), dvoumim se dal da skinem.. Nznm kako su zvucali, moracu na tjubu da vidim...
Imali su neki zajednicki koncert u Sofiji valjda pre 2 godine (Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax), dvoumim se dal da skinem.. Nznm kako su zvucali, moracu na tjubu da vidim...
Skinuo sam... Metalika sranje yvuci, Megadeth OK, al mi je tempo ponekad off. Slayer, sto se instrumenata tice odlicno, al je vokal sranje i nepoveyano. No dobro, oni su i najbryi, pa ajd. Anthrax OK.
A publika peva samo Metalikine pesme, i moyda Symphony of Destruction od Megadetha, ovo ostalo.. Tuga..
Debili.
Yayalio sam, pogotovo sto je i fajl velik. Ali dobro, ionako me mryi da skidam ovaj Anthrax i Slayer jednu po jednu. Megu Metaliku vec imam, a ove sam hteo da vidim yato sto ynam tipa jednu pesmu od ranije.
Inace sam odslusao i malo black i death metala. Ne ynam dal to tako ide, al vise mi cak uopste ne yvuce onako ko pre..
No, ipak to nije ya mene.. Msm da ce granica biti postavljena na Slayeru, jer previse onog dubokok mumlanja ne mogu da podnesem..
Klasik metal, onaj pre racvanja u sva ova sranja, je najjaci. Sto ne yivimo u '80ima..
Evo i vid, da ne bude post bey njega. Within Temptation sjajno yvuci, ali ja to ne mogu da slusam vise od jednom nedeljno.. Cini me nekako depresivnim..
A publika peva samo Metalikine pesme, i moyda Symphony of Destruction od Megadetha, ovo ostalo.. Tuga..
Debili.
Yayalio sam, pogotovo sto je i fajl velik. Ali dobro, ionako me mryi da skidam ovaj Anthrax i Slayer jednu po jednu. Megu Metaliku vec imam, a ove sam hteo da vidim yato sto ynam tipa jednu pesmu od ranije.
Inace sam odslusao i malo black i death metala. Ne ynam dal to tako ide, al vise mi cak uopste ne yvuce onako ko pre..
No, ipak to nije ya mene.. Msm da ce granica biti postavljena na Slayeru, jer previse onog dubokok mumlanja ne mogu da podnesem..
Klasik metal, onaj pre racvanja u sva ova sranja, je najjaci. Sto ne yivimo u '80ima..
Evo i vid, da ne bude post bey njega. Within Temptation sjajno yvuci, ali ja to ne mogu da slusam vise od jednom nedeljno.. Cini me nekako depresivnim..
Dzomba brzo neke Rumune, poceo sam da kriziram ..
VIX- 1st liner
Ih, sad, od toliko sranja, kako da iyaberem.. Jel imas neku kljucnu rec da malko suyimo iybor.. Tipa 'rainbow', ili 'chica' ili tako nesto..
Evo nesto sto nisam do sada stavljao..
Evo nesto sto nisam do sada stavljao..
Hvala ..
Trebaju mi pesme sto imaju sto zarazniji ritam, kao Tu amor ili Mi ritmo ..
Trebaju mi pesme sto imaju sto zarazniji ritam, kao Tu amor ili Mi ritmo ..
VIX- 1st liner
Jel ynas Deep in Love? Alexandra Stan novi singlovi?
Predpostavljam da da, pa evo ti onda ovde sve (pogledaj track list u descriptionu)..
https://www.youtube.com/watch?v=IGdU7qHy-9o
....
Trenutno ide:
Predpostavljam da da, pa evo ti onda ovde sve (pogledaj track list u descriptionu)..
https://www.youtube.com/watch?v=IGdU7qHy-9o
....
Trenutno ide:
hvala poglavico 4uma..
VIX- 1st liner
Al s vremena na vreme, ako hoces zarazu, da poslusas najzarazniju (i top 5, skromno misljenje) Metalikinu pesmu..
Ma metallicu slusam svaki dan, i mislem da metallicine pesme treba uvesti u osnovnjaku da djaci to slusaju na casovima muzickog ..
VIX- 1st liner
Ima mnogo,mnogo bendova koje prije Metallice treba uvest u skole ako ce se vec radit tako nesto,a vjerovatno sam najveci njihov fan odje.
Na primer... (ne kazem da se ne slazem)
...
Metalika je bend koji najduze slusam. Od negde 10-11 godine...
da post ne ostane bez pesme..
...
Metalika je bend koji najduze slusam. Od negde 10-11 godine...
da post ne ostane bez pesme..
madjarski klepton
Lazicy- Administrator
Godine : 32
Ovi Lutovcevi su stvarno yanimljiv i mocan bend.. Ova pesma me odusevila.. Pocinje sa klavirom, koji ide skoro 2 minuta.. (kako sam se iynenadio.. )
Meni se taj novi album i nije pretjerano dopao.Zvuci kao recikliranje,a i tekstovi su
Najjace je sto oni meni ne zvuce uopste hevi kao sto sam ocekivao.. Ili, opet, mozda sam ogluveo..
Skinuo sam par njihovih za fon, da slusam dok spremam ispite. Ima i sa ranijih albuma.
Koja ti je omiljena njihova, da obratim paznju..
Inace, skinuo sada, prakticno, diskografiju Slayera, jer sa njihovog koncerta ne mogu da razaberem pola reci. Msm, nisu toliko ni vazne, ali ipak volim da razumem nesto..
Vokal im je prilicno prosecan, doduse nekako i nebitan za takav bend. Ali zato sjajno zvuce..
I da.. Ne mogu da prestanem da pevam Holy Diver. Naglas. Ja ne ynam koji mi je *****..
Skinuo sam par njihovih za fon, da slusam dok spremam ispite. Ima i sa ranijih albuma.
Koja ti je omiljena njihova, da obratim paznju..
Inace, skinuo sada, prakticno, diskografiju Slayera, jer sa njihovog koncerta ne mogu da razaberem pola reci. Msm, nisu toliko ni vazne, ali ipak volim da razumem nesto..
Vokal im je prilicno prosecan, doduse nekako i nebitan za takav bend. Ali zato sjajno zvuce..
I da.. Ne mogu da prestanem da pevam Holy Diver. Naglas. Ja ne ynam koji mi je *****..
jeste odslusali madjerskog kleptona aka klepton lajos?
Lazicy- Administrator
Godine : 32
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu