Sta trenutno slusate?
+33
Grof Bronza
narrogh
Sharks vk
Sima90
sweeper19
kb8
Breznjev
ZigZag
Jaz
maminho
HockeyX
backy
OHK Beograd
Augment
rhadamanth
VIX
pap
bogic9
Бледолики
popxl
Issa
Marvin
Nele
ιвяσ
Lemieux
Liverpool FC
Lazicy
SymphonyX
Che
milanche
Strax
Pufta
Bard
37 posters
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Sta trenutno slusate?
Brate, mora malo i da se izadje iz okvira roka i metala ponekad.. Ne valja da non stop to slusas..
Kazem ti, nije dobro.. Preporucujem ti Acu Lukasa za pocetak, mislim da on ide uz tvoj lajfstajl.
Kazem ti, nije dobro.. Preporucujem ti Acu Lukasa za pocetak, mislim da on ide uz tvoj lajfstajl.
hahahaha true, trueDzomba ::Preporucujem ti Acu Lukasa za pocetak, mislim da on ide uz tvoj lajfstajl.
Pufta- VIP
Godine : 57
Evo malo Van Gogha za tebe.. Mnogi ljudi ne znaju koliko oni dobrih pesama imaju..
(obozavam pesmu :)
(jedna od omiljenih )
I dobre stare psiho-dark-depresivne stvari:
(obozavam pesmu :)
(jedna od omiljenih )
I dobre stare psiho-dark-depresivne stvari:
Smaraju na koncertima, priznajem.. Ma i ovako..
Uz to sam zaboravio da napomenem da su poslednja dva albuma cista komercijala.. Prihvatljive pesme su jedino mozda "Kad znam da ne voliš me" i "Plastelin", ostalo je ..
Ali ove pesme iz 90-ih i pocetka 2000.-ih..
Uz to sam zaboravio da napomenem da su poslednja dva albuma cista komercijala.. Prihvatljive pesme su jedino mozda "Kad znam da ne voliš me" i "Plastelin", ostalo je ..
Ali ove pesme iz 90-ih i pocetka 2000.-ih..
Kako sam se setio ove pesme nemam pojma..
Cuo je par puta kada sam bio mali.. Znaci, jedno 10 godina minimum nisam cio pesmu..
Cuo je par puta kada sam bio mali.. Znaci, jedno 10 godina minimum nisam cio pesmu..
"federerov buraz"
"kezual pa biznis kezual pa opet malo biznis. imas stila covece, imas jebenog stila! covece. a tek sto si iskulirao ovu malu, alal ti virsla.
gem set MEC!"
Nekako sam poluprevazisao fazu Bugarske Chalge, i sada sam se okrenuo novim, poluafirmisanim rock/metal bendovima..
Atlantida.. Lika prepoznajete iz rata bendova.
Zanimljivo kako kombinuju metal pozadiniu sa polu-pop tekstovima.. To bi cak mozda moglo i da uspe, narocito kod mladih devojcica.
Atlantida.. Lika prepoznajete iz rata bendova.
Zanimljivo kako kombinuju metal pozadiniu sa polu-pop tekstovima.. To bi cak mozda moglo i da uspe, narocito kod mladih devojcica.
a general?SymphonyX ::Atlantida je bez bez kreativnosti,posebnosti,bez muda.Jedan od milion.
Pufta- VIP
Godine : 57
Ne znam zasto, ali prva asocijacija na ovu pesmu mi je hokej. Sigurno ste je culi negde, na primer u reklami za Garnijer.
bogic9- AHL
Obicno ne gotivim ovaj americki soft nesto rok, ali kad se spoji sa hokejaskim hajlajtsima... Ispadne dobro.
Inace lik pravi ekstra hajlajtse.. Ovo je 5. deo iz ove sezone.
Sto me podseti..
Inace lik pravi ekstra hajlajtse.. Ovo je 5. deo iz ove sezone.
Sto me podseti..
Nema fore da ste televizor drzali upaljen sat vremena za poslednjih mesec dana, a da niste culi ovu pesmu.
Inace prejaka pesma.
Inace prejaka pesma.
same borbene
trebat će nam noćas malo srca protiv Starsa
pap- 2nd liner
Godine : 45
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
NHL Serbia :: Razonoda :: Slobodna zona
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu