Predlozi ~ Pohvale ~ Primedbe
+30
DeeDee
narrogh
Grof Bronza
Iceman
Red Wing
Sharks vk
Galence
Jaz
backy
kb8
VIX
Sima90
C of Red
Augment
pap
SymphonyX
Bockson
rhadamanth
Marvin
Pufta
Бели Орао 1389
milanche
ιвяσ
rino
Koleman994
Strax
Liverpool FC
Staal
Che
Lazicy
34 posters
Strana 12 od 18
Strana 12 od 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Forum je za:
Re: Predlozi ~ Pohvale ~ Primedbe
Pozdrav drustvo! Taman posla da sam vas napustio! Nije me bilo neko vrijeme, malo kuci za praznike, a onda, zadnjih desetak dana januara sam imao prilicno turbulentan period pa me zato nije bilo, ali vidim, vi ste, vecinom, bili vrijedni, svaka cast, narocito Marvin sa tekstovima na portalu. Je li neko nesto pisao o olimpijadi uopste, i o olimpijskom turniru, sem rostera od VIXa?
Iceman- 3rd liner
Godine : 36
Pogledaj Team Russia,Canada i USA.Iceman ::Pozdrav drustvo! Taman posla da sam vas napustio! Nije me bilo neko vrijeme, malo kuci za praznike, a onda, zadnjih desetak dana januara sam imao prilicno turbulentan period pa me zato nije bilo, ali vidim, vi ste, vecinom, bili vrijedni, svaka cast, narocito Marvin sa tekstovima na portalu. Je li neko nesto pisao o olimpijadi uopste, i o olimpijskom turniru, sem rostera od VIXa?
krenula sam nesto da sredjujem one dugmice u glavnom navbaru - svaka sugestija dobrodosla (a i potrebna!)
trenutno je a work in progress, pa ce biti menjano samo portal dugmence
edit1: brzo, brzo! ko je online? marvine?
edit2: najvise bih volela da ubodem font kao sa ovog gore banera nhlserbia. zna li neko koji je?
trenutno je a work in progress, pa ce biti menjano samo portal dugmence
edit1: brzo, brzo! ko je online? marvine?
edit2: najvise bih volela da ubodem font kao sa ovog gore banera nhlserbia. zna li neko koji je?
rhadamanth- Administrator
Meni je ok ovo. Nisam upucen za font.
Marvin- Administrator
Godine : 32
Marvin ::Meni je ok ovo. Nisam upucen za font.
tnx.
da li je bolje da se skroz oboji kada se misem predje preko ili da se samo ivice oboje?
Samo portal je obojen. Ok je, nije upadljiva boja.
Ako su kojim slucajem ovamo ivice obojene, ne primecujem
Ako su kojim slucajem ovamo ivice obojene, ne primecujem
Marvin- Administrator
da, pa to, na portalu se vezbam, necu sve da menja dok ne namestim kako treba
nego, ne mogu ni boju da potrefim
nesto mi se ne svidja ta nijansa plave
novi pm ce biti mnogo uocljiviji, ovo cu jos da vidim
/a tako bih neku pink stavila /
nego, ne mogu ni boju da potrefim
nesto mi se ne svidja ta nijansa plave
novi pm ce biti mnogo uocljiviji, ovo cu jos da vidim
/a tako bih neku pink stavila /
ostalo mi jos register dugme
sad nema nazad, prethodne dugmice nisam sve sacuvala
edit: sad me strasno nervira sto nisam nasla isti font kao sto iznad na baneru pise nhlserbia. pf.
sad nema nazad, prethodne dugmice nisam sve sacuvala
edit: sad me strasno nervira sto nisam nasla isti font kao sto iznad na baneru pise nhlserbia. pf.
Malo je nepregledno i previse zbijeno, ali generalno je OK.
Bravo za trud. Mora da ti je prilicno dosadno?
Che ::Malo je nepregledno i previse zbijeno, ali generalno je OK.
hvala. cim nadjem malo slobodnog vremena, odmah nadjem i bar jedan kvalitetan nacin da ga kvalitetno struckam
kao sto rekoh, gledala sam da nadjem slican font, ali nije ispalo bas najbolje, pogotovo sto je razmak izmedju reci kad se kucka u tom fontu veci nego razmak izmedju dugmica (kad se uporedi razmak izmedju dugmica sa razmakom izmedju reci u dugmetu log-out). a i malo je muljavo bas zato sto je italik i krivudavo. sad me bar ne nervira kako je bilo pre ovoga, ono jedno razlicito dugme. mislim da ce bolje izgledati da uzmem neki jednostavniji font, kao sto su bili prethodni dugmici, pa da uradim u tom maniru, ali necu stici odmah.
ako imate neke ideje i/ili zelje, javite slobodno.
Meni je ovo ubercool, bravo star
VIX- 1st liner
Godine : 33
Marvine, u dijelu predvidjenom za reprezentacije, nevjerovatno ali, nismo imali teme za cesku i slovacku reprezentaciju, pa sam ja otvorio te dvije teme, jer se radi o dvjema reprezentacijama koje, po mom misljenju, jednostavno moramo da imamo ovdje. Fale nam jos neke, nemamo jos Finsku i Svajcarsku od ovih boljih, a mozda bi neko nesto mogao da napise i o Sloveniji, pa da imamo teme za skoro sve relevantnije reprezentacije plus ove iz "regiona" (fale jos i Austrija, Letonija i Norveska od ovih sa olimpijade u Sociju, ali ajd, te tri manje vise).
Iceman- 3rd liner
Jbt. nigdje nikoga ko da je kraj jula - pocetak avgusta!
Iceman- 3rd liner
Lepo.
Funkcionisali smo do sad i bez njih, tako da je i ovo dovoljno za taj deo foruma. Mozda jos Finska, ali ono, nema tamo mnogo razgovora.
Funkcionisali smo do sad i bez njih, tako da je i ovo dovoljno za taj deo foruma. Mozda jos Finska, ali ono, nema tamo mnogo razgovora.
Marvin- Administrator
Pa da, i ja kontam jos Finska, eventualno Svajcarska, ako VIX hoce nesto da napise, on je ekspert za Svajcarce!Marvin ::Lepo.
Iceman- 3rd liner
Da otvaramo teme u kojima ce biti 2 posta godisnje nema smisla, yato ih dosad i nije bilo.
O svim tim repreyentacijama moye da se pise u temama takmicenja. One su uvek najbolje mesto, jer ima najvise konveryacije.
Sto se mene tice, ja bih pre yatvorio sve teme repreyentacija.
O svim tim repreyentacijama moye da se pise u temama takmicenja. One su uvek najbolje mesto, jer ima najvise konveryacije.
Sto se mene tice, ja bih pre yatvorio sve teme repreyentacija.
Ma mogu ja sve, samo mislim da nema potrebe za njih da pisemo ..
VIX- 1st liner
Godine : 33
VIX ::Meni je ovo ubercool, bravo star
tnx
sad nesto razmisljam, mozda bi bilo bolje da sam stavila da stalno stoje crna slova, a da kad se misem predje preko da pobele i da bude bas vidljivo. bilo bi jos kulje
Nisam vidio ovu vašu konverzaciju,ali sam otvorio Fince jer mislim da to zaslužuju.Bez obzira što nemaju navijača na forumu kao Šveđani ili Rusi npr.,ali zaslužuju temu ako ni zbog čega drugog a ono radi death-doom-gothic scene(Amorphis prije svih ...).Iceman ::Pa da, i ja kontam jos Finska, eventualno Svajcarska, ako VIX hoce nesto da napise, on je ekspert za Svajcarce!Marvin ::Lepo.
Bolje je da su bijela koja pocrne...iako je za moj ukus to pregrobarski,bolje bi bilo npr. siva koja poplave?starbuck ::VIX ::Meni je ovo ubercool, bravo star
tnx
sad nesto razmisljam, mozda bi bilo bolje da sam stavila da stalno stoje crna slova, a da kad se misem predje preko da pobele i da bude bas vidljivo. bilo bi jos kulje
Sharks vk ::Bolje je da su bijela koja pocrne...iako je za moj ukus to pregrobarski,bolje bi bilo npr. siva koja poplave?starbuck ::...
eh, probala sam, ali ne uspem da uskladim boje sa pozadinom. koliko god da stelujem da se slaze, pa cak i znajuci sta se desi, pa da unapred uzmem tamniju boju, uvek ispadne presvetlo i nekako neonski.
kad se latim posla da odradim sa boljim fontom, gledacu nesto kompletno drugacije da uradim.
do tada predlazite sve sto vam padne na pamet.
a ovo gore necu da menjam dok sve novo ne zavrsim kako treba, tako da cu verovatno ovde da nabacim neki preview.
Slazem se sa Dzombom da bi mozda bilo najolje pogasit teme timova dok traje turnir.
ako se neko jos seca problema sa quoteovanjem, izgleda da je to reseno.
Pozdrav posle duzeg vremena, zabrino sam se lagano.
Marvin- Administrator
Strana 12 od 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Strana 12 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|