NHL price i aktuelnosti
NHL Serbia :: NHL :: NHL price
Strana 1 od 27 • Delite
Strana 1 od 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
NHL price i aktuelnosti
Ovi je uz Stamera po stručnjacima sa NHL-a bio 1. pik,a još ga niko nije uzeo nakon 11,12 rundi?!?Ako sam dobro popratio ovako naknadno
.

Re: NHL price i aktuelnosti
da bice mada nisam sigurna za vreme 

Poslednji izmenio DeeDee dana Sub Jan 24, 2015 3:14 am, izmenjeno ukupno 1 puta
DeeDee- AHL
Godine : 29
Jesi provalio sto su svi pricljivi...posebno Doughty ne zaklapa
a Tazer mi je sav ozbiljan The Captain 

DeeDee- AHL
Hoce da poklone coveku kolaSharks vk ::Ovi je uz Stamera po stručnjacima sa NHL-a bio 1. pik,a još ga niko nije uzeo nakon 11,12 rundi?!?Ako sam dobro popratio ovako naknadno.

DeeDee- AHL
Izgleda da ne cirkaju samo njih dvojicaSharks vk ::Ovi i Tarasenko su ziher i malo votke ubacili u ove čaše sa pretpostavljam sokićima...

DeeDee- AHL
I zajebaše ga na predzadnjem pikuDeeDee ::Hoce da poklone coveku kolaSharks vk ::Ovi je uz Stamera po stručnjacima sa NHL-a bio 1. pik,a još ga niko nije uzeo nakon 11,12 rundi?!?Ako sam dobro popratio ovako naknadno.

Iako je Oviju kupiti nov auto kao nama žvake,te relacije otprilike.
Ne znam da li si cuo kako se Kane i Nick dogovaraju- Let's pick him to piss him offSharks vk ::I zajebaše ga na predzadnjem pikuDeeDee ::Hoce da poklone coveku kolaSharks vk ::Ovi je uz Stamera po stručnjacima sa NHL-a bio 1. pik,a još ga niko nije uzeo nakon 11,12 rundi?!?Ako sam dobro popratio ovako naknadno.
.
Iako je Oviju kupiti nov auto kao nama žvake,te relacije otprilike.

DeeDee- AHL
Toews se čak i nasmijao par puta,što i nije baš učestala pojava...nego primijetih da se i Kaneu kosica lagano prorijedila,nije daleko od Getzlafa.DeeDee ::Jesi provalio sto su svi pricljivi...posebno Doughty ne zaklapaa Tazer mi je sav ozbiljan The Captain
Standardno u 7,tj. u 1 u noći po našem.DeeDee ::da bice mada nisam sigurna za vreme
Ma da Kane celavi sve u 16
moram priznati da su bili zabavni za gledati...jeste da su zavrsili polupijani ali sta sad... 

DeeDee- AHL
Sam koncept All Stars mi je ok...međutim ovaj NHL sadašnji format mi je baš sranje,jer se ne mogu vezati za jednu ekipu,a kada se ne mogu vezati,ne navijam i nije mi gušt.Puno bolje mi je bilo ono staro Istok-Zapad i navijam za Zapad i doviđenja ko god da igra.Čak mi je i onaj format Sjevernoamerikanci protiv ostatka bio puno bolji,jer sam uvijek navijao za naše Evropljane.
A i ovo diktirano da mora iz svake ekipe biti neko je žešće sranje.
A i ovo diktirano da mora iz svake ekipe biti neko je žešće sranje.
Ja sam se vec opredelila za beli tim ali znam sta te muci...ma ovo je bas cista zabava,vidis da su se i igraci opustili i da im je zabavno 

DeeDee- AHL
ASG ću odgledati onako reda radi,ali skills sutra mi je baš zanimljiv to ću sa užitkom pogledati.Hvala za link još jednom.DeeDee ::Ja sam se vec opredelila za beli tim ali znam sta te muci...ma ovo je bas cista zabava,vidis da su se i igraci opustili i da im je zabavno
Navijat ću za crne

O majke ti sad sam vidio dresove. Katastrofa.
pap- 2nd liner
Godine : 40
Ovo je tvoj tim...Sharks vk ::
Navijat ću za crne

Pa ono srecno

DeeDee- AHL
Ovo ne mozes da vidis u NHL All Star Game

Brain Damage- 2nd liner
Jaca ekipa je bila mnogo ova sto je dobila. 

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 27
http://www.nhl.com/ice/blogpost.htm?id=36295
Bravo Ovi
Bravo Ovi

DeeDee- AHL
Umro Steve Montador.
Igro je za Medvescak malo prosle godine.
Izgleda da je nakon potresa mozda krenula depresija i tako to.
RIP

Izgleda da je nakon potresa mozda krenula depresija i tako to.
RIP

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 27
Bas mi je zao.Secam ga se iz Cikaga...RIP 

DeeDee- AHL
Strana 1 od 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
NHL Serbia :: NHL :: NHL price
Strana 1 od 27
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|